Apartament Salona Hills Solin - Regiunea de Split

preț de la LEI 6 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Solin și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Pe versanții dealului Kozjak, în Solin, la doar 8 kilometri de orașul Split, se află această casă frumoasă cu piscină. Cunoașteți bogatul patrimoniu cultural și istoric al orașului Split, Trogir și antica Salona. CASA ESTE CONSTADĂ DIN DOUĂ UNITĂȚI DE CAZARE MODERN ECHIPATE LA PARTIR. Ideal pentru doua familii. Fiecare unitate de cazare este formata dintr-un dormitor cu pat matrimonial, cu baie proprie, si o alta camera dotata cu doua paturi de o persoana cu posibilitate de conectare la un pat dublu. Cameră de zi cu aer condiționat, canapea extensibilă și TV prin satelit. Toaletă spațioasă cu cadă cu hidromasaj. În fața casei, oaspeții se pot bucura de o piscină privată cu vedere magică la Marea Adriatică și la insule și la orașul Split. De asemenea, au un grătar în aer liber și un foișor cu locuri unde vă puteți bucura de o cină romantică. Loc de parcare securizat in curte (nu complet imprejmuit).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in de la 15:00 până la 23:00 Check-out până la 10:00 Vă garantați sosirea confirmând plata în avans solicitată de 30% din prețul total al unității de cazare. Toate detaliile pentru plata în avans vor fi trimise prin ofertă la adresa de e-mail a oaspetelui. După primirea plății în avans, rezervarea este considerată confirmată, iar oaspetelui i se trimite un voucher pe adresa de e-mail - confirmarea rezervării. Restul sumei plătește oaspetele la sosirea la vilă în numerar sau prin plata în contul în care s-a făcut plata în avans.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele poate anula gratuit cu până la 60 de zile înainte de sosire, caz în care va primi o rambursare a avansului. În caz de anulare în termen de 60 de zile de la data sosirii, oaspetele nu are dreptul la rambursare.
Distante
  • Mare: 10 km
  • Plajă: 10 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 3 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 50 m
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 25 km
Extra oferta
Eu sunt Theo. Detin apartamente SALONA HILLS. Eu și familia mea locuim la primul etaj al casei cu intrare separată și garantăm oaspeților noștri maximă intimitate. Sunt pe deplin conștient că, pentru ca oaspeții noștri să fie cazați confortabil, ar trebui să fim disponibili în orice moment pentru a ne contacta în cazul oricăror întrebări referitoare la șederea dumneavoastră. Sunt aici pentru a vă ajuta să obțineți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ușura vacanța. Aștept cu nerăbdare să vă văd
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Salona Hills
Teo Baričević Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Salona Hills listare a fost vizualizat de 6772 ori de la 26.06.2022.