Apartament SalonaSolin - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Solin și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Acest apartament confortabil și modern este situat într-o casă familială 100 ani de piatră veche pe treptele antice Salona. Este potrivit pentru familie, prieteni, cupluri. Imobilul 40m2 este situat: bucatarie echipata -Complet Camera de zi cu canapea extensibilă pentru două persoane, TV LED, aer condiționat, Wi-Fi. -bedroom cu pat queen-size (160x200 cm) -baie cu cada de masaj, mașină de spălat, uscător de păr, gel de duș prosoape de magazin curățate și lenjeria de pat sunt incluse în preț patut pentru copii este disponibil -Barbecue În grădină este disponibil parcare -public, gratuită este direct în spatele casei noastre Bun supermarket echipata, oficiu postal si farmacie sunt în termen de 50 până la 200 m Doriți să se bucure de impresionante rămășițele Salona antice (200m) de apartament, vizitati Klis (4km), au o cafea pe piața Alka din Sinj (15 km) sau sub zidurile cetății Kamerlengo (15 km), în Trogir toate ușor accesibile.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire și de plecare de numire
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 3 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 50 m
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Gară: 7 km
  • Aeroport: 15 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Salona
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Zagreb , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Salona, Iulie 2016
Regiunea Apartament de Solon-Solin-Split

Apartamentul este complet echipat, arata exact ca imaginile. Proprietarii sunt prietenoase și maxime disponibile în orice moment pentru a face șederea mai plăcută. parcare gratuită este situat chiar în spatele apartamentului și magazin este peste drum, literalmente o plimbare de 2 minut. În ceea ce privește legăturile de transport, apartamentul este perfect, deoarece este o stație de autobuz pentru Split pe drum, în fața apartamentelor, iar centrul Solin este la 5 minute cu mașina de aceeași vedere cestom.S de cele de mai sus și prețul este foarte accesibil, am recomanda acest apartament absolut toată lumea .

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Salona, Iulie 2016
apartament de Solin

Apartamentele sunt îngrijite și curate, complet echipate și să arate exact ca imaginile. Proprietarii sunt foarte abordabil și dispus să facă șederea mai plăcută. Locatia este bine conectat cu obiectivele turistice Solin și Split. Stația de autobuz este situată vizavi de apartamente, și este nevoie de 20 de minute la orașul Split. Vă recomandăm tuturor șederea în acest apartament!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Mladen Bonomi Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Salona listare a fost vizualizat de 5196 ori de la 28.03.2016.