Apartamente FragolinaŠolta - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele Fragolina se află în Donja Krušica, un mic sat de pescuit situat în Golful de pe partea de nord a orașului Šolta. Se ajunge la Donje Krušice pe un drum îngust din Donje Selo, la care se poate ajunge pe jos sau cu mașina. În sat este un port mic, puțin adânc, plin cu bărci de pescuit ale localnicilor. În localitate nu există magazine sau restaurante. Apartamentele Fragolina sunt separate de portul din stânga de Războiul Gratian. Este necesar să traversați un mic deal abrupt. Puteți ajunge la apartament cu mașina. Drumurile sunt înguste și pe fiecare insulă mai mică. Locul este ideal pentru turiștii care caută o sălbăticie, astfel încât să puteți conta pe pace și pe natura frumoasă. Sub casă în care se află apartamentele există un șezlong cu șezlonguri. Puteți înota în frumosul golf Mala Krušica, care se află la 5 minute de mers pe jos de apartamente. Există posibilitatea de a închiria întreaga casă, precum și o barcă cu motor. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, parcarea este gratuită, la fel ca și WI FI.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul ideal de sosire după ora 14:00 și sosirea până la ora 10:00 dimineața. Plata în avans de 20% din suma totală la rezervare, cealaltă sumă la cheia, prima zi de sosire în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 3 km
  • Disco club: 4 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutura de bun venit este inclusă în preț, posibilitatea de a închiria bărci și canoe. În apartamente există cărți detaliate despre tot ce se oferă pe insula Solta, numere de telefon importante, o listă de restaurante și multe altele. Apartament 4 2 este format din două dormitoare și un spațiu mare de 25m2 cu bucătărie și living. Are o terasă mare minunată, cu mobilier de ședere. Sub parter este un mic apartament studio care are propria oaza de terasa in aer liber in fata apartamentului. Nu există mulțimi sau case înconjurătoare doar natura, plante mediteraneene, crengi de păsări, valuri de valuri ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Fragolina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Đakovo, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2021
Felicitari gazdelor!

Vreau doar să las un comentariu asupra proprietarului facilității, care este minunat, corect și corect! Pentru garsonieră am plătit un avans pentru vacanță în august / 2021, dar din cauza unei boli bruște am anulat ultima seară înainte de a pleca la Solta. Doamna a fost atât de corectă, încât fără întrebarea noastră a făcut o rambursare pentru plata în avans! Bravo! Vrem o oportunitate pe Solta! Lp!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2020
Odihnă

Apartament foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță de neuitat, vederi frumoase la mare, gazde minunate !!! Recomandarea mea și cu siguranță ne vom întoarce din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2020
O oază de pace și natură pură

Cazare excepțională, apartamente frumoase ...... amabilitatea gazdelor astfel încât să îndeplinească fiecare cerere suplimentară ....... natura neatinsă, golful nu este supraaglomerat ....... pentru cei mai activi drumeții oportunități și mare chiar sub casă, plajă privată ...... recomandarea mea caldă pentru toți cei care doresc liniște, natură curată, ciripit de păsări și pădurea mării.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jagoda Marić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Fragolina listare a fost vizualizat de 35521 ori de la 28.05.2018.