Apartament SinySplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament de Siny echipate și un apartament modern, situat în apropiere de centrul orașului Split. In timp ce oaspetii de apartamentele noastre foarte repede puteți ajunge la malul mării sau Split, cea mai frumoasă plajă Bacvice pentru ceea ce va fi necesar doar câteva minute. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil modern și recent renovat, se întinde pe o suprafață de 70 m2 și poate găzdui un maxim de patru un adult. In apropiere se afla un supermarket, magazin de fructe, banca, oficiu postal, parcare publică și alte facilități necesare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma șederea rezervare este obligat să plătească un depozit nerambursabil de 30% din prețul total în detrimentul gazdei care va fi livrat prin e-mail. La primirea plății veți primi o confirmare a faptului că plățile în avans primite și că apartamentul este rezervat pentru tine la momentul convenit și la numărul convenit de persoane. La sosire, clientul plătește restul din prețul convenit pentru camera și predarea pașaportului sau a cărții de identitate pentru inspecție pentru înscrierea în cartea de oaspeți. Sosirea oaspeții începe la ora 13:00 în ziua sosirii și să părăsească apartamentul și să se întoarcă cheia de la ora 10:00 în ziua plecării. Pentru alte date de sosire și de plecare, vă rugăm să ne contactați.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Banca: 50 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 400 m
  • Port: 500 m
Extra oferta
Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, living, doua dormitoare, bucatarie, sala de mese, baie si balcon. Apartamentul este cu aer condiționat. Oaspetii nostri au la dispozitie este, de asemenea, bucătărie echipată (frigider, aragaz, hota, mixer, tacâmuri și veselă), masina de spalat, TV prin cablu, conexiune la internet gratuit (WiFi), o lenjerie de pat curată, prosoape și componente uscător de păr fac parte din oferta noastra. Oaspetii nostri se vor bucura cu siguranță camera de zi plăcută și bine echipate. Marele avantaj al apartamentelor noastre sunt doua dormitoare separate cu paturi duble.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Siny
Nives Burger Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Siny listare a fost vizualizat de 2306 ori de la 29.01.2017.