Apartament Brain HolidaysSrima - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartament Brain Holidays este situat pe 65 m2 și este format din două dormitoare, baie cu toaletă, toaletă separată, bucătărie, sufragerie cu living și balcon, situat la numai 2 minute de mers pe jos de plaja cu pietriș și 20 minute de mers pe jos de centrul orașului Vodice, o promenadă de mare. Dacă doriți cu adevărat să vă odihniți în vacanță, Srima este alegerea potrivită pentru o vacanță ideală.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check out 10: 00h, check in 14: 00h - 22: 00h Plata în avans 25% din prețul total (pentru confirmarea rezervării), restul prețului este plătit în numerar la sosirea în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.6 km
  • Farmacie: 1.6 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.8 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 1.2 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 1.1 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Pretul include: parcare, internet gratuit, curatare finala, lenjerie de pat si prosoape, aer conditionat, taxa de statiune, utilizarea gratarului. De-a lungul plajei / promenadei puteți vizita unele dintre numeroasele restaurante, cafenele, magazine, chioșc cu ziare, chioșc cu înghețată. De asemenea, chiar în centrul orașului este un loc de joacă pentru copii, teren de sport, boccia ... Posibilitatea de a inchiria o barca, precum si organizarea de excursii -150 m, Taxi barca - 150 m, NP Krka - 28 km, NP Kornati - 30 km, NP Paklenica - 98 km, Fun Park Mirnovec - 30 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Brain Holidays
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Merano, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Ianuarie 1970
Vacanță dalmată perfectă la Srima!

Apartamentul era spatios, cu un decor interior modern. Am găsit multe mici detalii care ne-au făcut șederea peste așteptări și plăcută și am fost plăcut surprinși de un coș de bun venit de la gazda noastră. Pe lângă cele două dormitoare, apartamentul are și un living spațios cu zonă de luat masa, precum și un balcon perfect pentru cafeaua de dimineață și plaja după-amiaza. Gazda noastră a fost foarte amabilă, disponibilă pentru noi în orice moment al zilei și dornică să ne ajute. Plaja este foarte frumoasa si la doar 2 minute de mers pe jos de apartament. Ne-a plăcut foarte mult vacanța noastră la Srima și intenționăm să revenim și să revedem această experiență minunată și să rezervăm același apartament anul viitor. Mulțumesc pentru ospitalitate!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Birmingham, Regatului Unit
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2021
Un apartament minunat într-o locație excelentă

Sunt un vizitator obișnuit în Croația, este o țară atât de uimitoare, încât este dificil să mergi în altă parte. Cu toate acestea, a fost prima oară când am folosit acest apartament și nu am fost dezamăgit. Locația este perfectă, nu aveți nevoie de mașină, deoarece plaja este chiar pe stradă. Apartamentul este foarte frumos, curat și spațios. Este complet mobilat cu toate echipamentele necesare. Paturile erau confortabile și pentru familiile cu copii al doilea WC este un bonus. Gazda este foarte amabilă și amabilă și va face tot ce poate pentru a vă ajuta. Am petrecut 10 zile plăcute aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Gdansk, Polonia
Asa si asa (2/5) A rămas în A4+1, August 2021
Sper că a fost întâmplător, totuși acest apartament nu a funcționat pentru noi

Am fost informat că ambele toalete au fost sparte la sosirea mea, în ciuda eforturilor proprietarului de a obține acest remediu cât mai curând posibil, au fost necesare 7 zile pentru a le repara. A fost prevăzută o toaletă de schimb la etaj (pentru uz exclusiv), totuși trebuie să las apartamentul deschis o săptămână, astfel încât toaleta să poată fi reparată. Pe deasupra AC, picura apă, aceasta era rezolvată provizoriu în decurs de o zi, totuși apa picurătoare tulbură toată noaptea. Internetul este foarte prost, foarte lent atunci când funcționează, se deconectează tot timpul. Standardul ar putea fi mai bun, ușile de duș tind să se blocheze, ușile de balcon sunt greu de închis. Pe partea pozitivă, apartamentul este într-adevăr aproape de plajă. Și rakija gratuit a fost excelent Per total, încă ne-am bucurat de sărbători, dar acele probleme au lăsat amintiri neplăcute.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Situație neprevăzută

Sunt foarte bucuros să aud că v-a plăcut vacanța și excelenta noastră Rakija, așa cum ați spus, în ciuda provocărilor minore pe care le-ați menționat în comentariul dvs. În cei 15 ani de când am găzduit cu succes peste 200 de oaspeți din diferite țări, s-a întâmplat o situație incomodă. Suntem întotdeauna dispuși să-i ascultăm pe oaspeții noștri, apreciem feedback-ul lor, indiferent că este bun sau nu bun. Mulțumită acestui fapt, mulți dintre ei sunt acum oaspeții noștri foarte mulțumiți. Continuăm să oferim cazare confortabilă, accesibilă și curată oamenilor de bunăvoință, dornici să se relaxeze și să se bucure de vizitarea Srima.

Antonio Tepić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la Brain Holidays, sper că vă bucurați de vacanță.

Apartament Brain Holidays listare a fost vizualizat de 21287 ori de la 10.04.2019.