Apartament DulcisHvar Stari Grad - Insule croate

preț de la LEI 1.040 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Stari Grad și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament frumos într-o casă veche de 200 ani familie de piatră restaurat, cu o grădină cu pereți plin de rozmarin, lavanda si portocala, în Stari Grad pe Hvar. Casa a fost restaurată cu dragoste, iar rezultatul este o combinație de modern si rustic. Acesta a fost construit într-un stil tipic dalmată într-o parte foarte veche a orașului vechi numit sat mic de aproximativ 300 de metri de centrul orașului și de stația de autobuz. Acest apartament va va oferi tot ce ai nevoie pentru confort și relaxare. Apartamentul este la etajul de sus, proiectat pentru 4 persoane, compus din 2 dormitoare cu pat dublu, conectate la living si bucatarie, baie și o intrare separată, cu trepte built-in. Într-o cameră, dacă este necesar, patul poate fi separat în două singur. Bucurați-vă de cafeaua de dimineață sau o cina romantica pe terasa cu vedere domeniul Starograjsko și satele din jur. Bucurați-vă de pacea și liniștea de un mic oraș dalmată, în cazul în care singurul sunet auzi greieri pe timp de noapte pentru a fi, și vă sunt trezit de ciripitul păsărilor.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării plata în avans a 30% din costul total. Sosire de la 14h și plecare înainte de ora 11 am, în fiecare zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 1.2 km
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Daca sunteti interesati va putem oferi gratuit expert îndrumare ghid de turism de la orașul vechi. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți să utilizați două biciclete pentru a se bucura domeniul Starograjskim plimbare. Excursie munte în partea de sus a Sf. Nicolae, cel mai inalt varf de pe insula, cu un ghid. Dacă sunteți cu noi pentru week-end, va oferim posibilitatea de a observa telescopului cerul de noapte, însoțit de o astronomii amatori cu experiență (de transport pentru site-ul este la 3 km distanță de apartamente este organizat). 100m parcare gratuită distanță de apartament, oprirea scurt timp posibil de la intrarea în curte.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Dulcis
Zrinka Dulčić Perković Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Dulcis listare a fost vizualizat de 1938 ori de la 14.06.2014.