Casa de vacanta MStarigrad Paklenica - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Starigrad Paklenica și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentul din „Casa mică de lângă mare” este situat în Kozjača - Riviera Paklenica, la aproximativ 10 km de Starigrad Paklenica. Facilitatea este inconjurata de pini, primul rand pana la mare, cu plaja proprie la cativa pasi de terasa spatioasa. Apropierea de Parcul Național Paklenica, trasee lungi de drumeții în Parcul Natural Velebit, rafting pe râul Zrmanja, trasee de ciclism Riviera Paklenica, o selecție largă de restaurante cu preparate din bucătăria dalmată, sunt doar câteva dintre motivele pentru o vacanță ideală în familie. Orașul Zadar - un centru turistic de top, plin de atracții istorice și culturale, este la aproximativ 45 km distanță. Apartamentul este destinat unui sejur confortabil de 2 + 4 persoane (60 m*2). Pe langa un dormitor (pat matrimonial), un living spatios cu 2 paturi, apartamentul dispune de o bucatarie bine utilata si o terasa mare cu vedere perfecta asupra Canalului Velebit (20m*2). Langa terasa este propriul tau gratar la dispozitie. O serie de trepte coboară la propria plajă, chiar lângă mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans pentru rezervare este de 20% din prețul total al cazării. Plata in contul IBAN al proprietarului facilitatii. Restul se plătește în numerar în ziua sosirii sau în cont înainte de sosire. Ora de intrare in apartament este de la ora 14.00, iar ora de plecare pana la ora 10.00 dimineata.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 7 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Oficiu poştal: 7 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Parcul Național: 8 km
Tip plajă
Plaja de beton,
Extra oferta
Alături de băutura și fructele obligatorii de bun venit, facem tot posibilul să vă facem șederea de neuitat. Dintre obiectivele turistice, evidențiem Parcul Național Paklenica - canioanele Velika și Mala Paklenica, cu peste 150 km de trasee de drumeții îngrijite și o zonă de alpinism cu aproape 400 de trasee de alpinism de diferite dificultate și lungime. Subteranul carstic abundă în peșteri frumoase, dintre care trei pot fi vizitate în imediata apropiere - Manita peć, peștera Modrić și Cerovačke pećine. Pentru pasionații de ciclism, zona din apropiere are aproximativ 40 km de trasee de ciclism montan care duc printr-un peisaj caracteristic care alternează între peisaje maritime și montane și atinge obiective istorice și naturale atractive. În timp ce vă bucurați de marea limpede, vă puteți îmbunătăți vacanța prin rafting sau canotaj pe râul Zrmanja.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta M
Matea Zovko
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta M listare a fost vizualizat de 3031 ori de la 20.01.2023.