Apartament AnteaHvar Sućuraj - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament Antea este situat pe insula Hvar din Sucuraj, pe partea de sud a insulei, pe primul rând la mare. Apartamentul este o unitate de cazare într-o casă privată, care oferă liniște deplină pe durata șederii dumneavoastră, deoarece sunteți singurii oaspeți din clădire. Instalația este înconjurată de verdeață, iar în imediata apropiere se află o plajă cu pietriș și stâncă a celei mai însorite insule din Croația. Apartamentul este complet utilat si este format din 2 dormitoare, baie si toaleta si living, sufragerie si bucatarie. Exteriorul apartamentului oferă multă umbră, precum și o zonă de grătar. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, dispune de wifi si parcare. Tot ce trebuie să faci este să pui un prosop peste umăr și să mergi câteva secunde până la mare, iar centrul localului cu restaurante și alte facilități este la doar câteva minute de mers pe jos. Vă așteptăm cu drag la Apartament Antea. Vino și relaxează-te cu adevărat într-un orășel din Hvar!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartament Antea are un check-in după ora 14.00, iar check-out-ul este până la ora 10.00. La rezervare, este necesar să se plătească o sumă convenită de comun acord din avans, în timp ce restul se plătește la sosirea la unitate. Rezervările se fac fie prin e-mail, fie prin telefon mobil. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Apartament Antea ofera posibilitatea de anulare justificata, cu pana la 30 de zile inainte de sosire cu rambursarea avansului.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Antea
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zvonimir Vukojević Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la apartamente Zvone. Vă stăm la dispoziție pentru toate informațiile și vă vom răspunde cu plăcere la toate întrebările. Căutare plăcută pentru cazarea ta într-o vacanță binemeritată :)

Apartament Antea listare a fost vizualizat de 9601 ori de la 18.05.2022.