Apartamente Villa KarolinaSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

O locație ideală pentru o vacanță de familie liniștită 😃 Apartamentele Villa Karolina sunt situate în Sukošan la doar câțiva metri de plajă și oferă oaspeților lor oportunitatea unei vacanțe de familie liniștite. Unitatea dispune de 6 unitati de cazare. Va oferim 5 apartamente si 1 garsoniera. Fiecare dintre apartamente are o terasă mare cu (în mare parte) vedere la mare. Există și un parc pentru copii cu tenis de masă, precum și un grătar în aer liber cu spațiu de socializare. Apartamentele au bucatarie complet functionala (frigider, plita, vase...), televizor LCD prin satelit, aer conditionat, toaleta, paturi duble mari.Parcare si internet WI-FI sunt asigurate pentru fiecare apartament. Unitatea este situată într-o locație liniștită, fără prea multe aglomerații. Centrul orașului este la 5 minute de mers pe jos, iar aeroportul Zadar și orașul Zadar sunt la doar 10 kilometri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in-ul în apartament este posibil după ora 16:00 (în caz de acord poate fi mai devreme), iar check-out-ul este posibil doar până la ora 10:00. Plata în avans este de 30% din prețul total al cazării rezervate. Restul sumei se plătește la sosire, exclusiv în numerar. Animalele de companie nu se acceptă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
La efectuarea unei rezervări, fiecare oaspete are o perioadă de 7 zile pentru a achita avansul. Dupa plata, pastram avansul ca confirmare a rezervarii. Este posibil să solicitați rambursarea avansului numai dacă există o interdicție activă de călătorie la momentul sosirii planificate.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Aeroport: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Cu o cerere prealabila, putem asigura si transport de la aeroport la facilitate sau pe trasee conform dorintelor oaspetilor. Gazda este mereu disponibila si te poate ajuta sa organizezi excursii, orice sfat etc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Karolina
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mateo Čakarun
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua dragi oaspeți 😃 Vă mulțumim că v-ați decis să ne uitați la apartamentele noastre! Sper să vă placă și că ne veți vizita dacă nu ați făcut-o deja. Eu sunt Mateo, am făcut turism toată viața și abia aștept să vă răspund la toate întrebările. Simțiți-vă liber să mă contactați în orice moment al zilei. Va doresc o vacanta placuta si linistita!

Apartamente Villa Karolina listare a fost vizualizat de 3469 ori de la 10.01.2024.