Apartament OliveBrač Sutivan - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brač Sutivan și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul nou si utilat modern este situat in Sutivan, un orasel mic de pe Brač, cu o suprafata de 67m2.Se afla la 7 minute de mers pe jos de plaja si de centrul orasului.Acest apartament are 1 dormitor cu pat dublu. , un living mare cu 2 paturi pliante (de prostoria).pentru 4 persoane, o bucatarie moderna cu o zona de luat masa si o baie.Apartamentul are 2 aparate de aer conditionat, Wi-Fi, TV si antena satelit cu 116 canale Apartamentul dispune de 2 terase, terasa din fata este dotata cu sezlonguri pentru plaja, in timp ce terasa principala este dotata cu dus exterior, gratar si mobilier de gradina pentru 6 persoane si terasa acoperita cu o suprafata totala de 65m2.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata rezervarii in avans 30% din pretul total iar restul in cont la sosirea in apartament. Regula casei este sosirea după ora 14:00, iar plecarea oaspetelui este până la ora 10:00 dimineața, pentru a face curățenie în apartament pentru sosirea altui oaspete.Respectarea și respectarea regulilor casei.Taxa de turism este inclusă. in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Odată cu închirierea unității de cazare, oferim o băutură de bun venit și fructe proaspete și scurte instrucțiuni despre conținutul locului. In vecinatatea locului, la 5 minute de centru, se afla un parc natural ce contine diverse activitati sportive, vizita la o taverna si vizionarea animalelor domestice.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Olive
Mario Šušić
Vorbește:
Croată, Engleză, Maghiară,
Mai multe despre proprietar

Stimate domnule/doamnă, îmi doresc din suflet ca vacanța dumneavoastră anuală în apartamentul nostru de familie Maslina cu familia dumneavoastră să fie cât mai relaxată și sănătoasă și să vă bucurați de o vară minunată pe insula Brač, cu mult soare. , gazda ta.

Apartament Olive listare a fost vizualizat de 5858 ori de la 20.03.2023.