Apartament SeaviewBrač Sutivan - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat in al doilea rand de la mare intr-o zona linistita din Sutivan. Are 3 dormitoare, un living, o bucătărie, o baie și o terasă mare cu vedere la mare. Este dotata cu aer conditionat, Internet, TV, echipamente pentru cazare pe terasa. Acest apartament confortabil, care emană o atmosferă plăcută, este la doar 2 minute de o plajă frumoasă, cu o cafenea populară. O plimbare ușoară de 10 minute vă duce în centrul orașului, unde există cafenele, magazine, restaurante, un cinema, o scenă de vară, o clinică, o farmacie, o bibliotecă, un oficiu poștal și alte facilități. Parcarea gratuită este situată la 150 m de apartament, deși este întotdeauna posibil să parcați în stradă în fața casei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dupa rezervarea cazarii este necesara plata unui avans in valoare de 25% din pretul total. Ora ideală pentru sosire și plecare este înainte de prânz.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 800 m
  • Casino: 7 km
  • Parcul Național: 1.5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vă veți aminti de vara din Sutivan pentru plajele sale frumoase, pădurile de pini, plantațiile de măslini și podgorii. Cafenele, restaurante și magazine vă stă la dispoziție în acest loc pitoresc. Vă veți bucura de festivaluri tradiționale, evenimente culturale, precum și de o ofertă bogată de excursii în jurul insulei și în locurile din apropiere. Nu departe se află un parc de distracții care oferă distracție pentru cei mai tineri, iar plajele ascunse oferă romantism pentru îndrăgostiți. O pistă de biciclete binecunoscută duce prin Sutivan către alte locuri interesante din Brač. La insula Brač se poate ajunge cu avionul și autobuzul din Zagreb sau cu feribotul și catamaranul din Split. O linie directă de catamaran leagă Split și Sutivan de 2 ori pe zi, iar călătoria durează 20 de minute, în timp ce feribotul navighează la fiecare oră, iar călătoria Split - Supetra durează 45 de minute. Sutivan este la 7 km vest de Supetar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Seaview
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2020
O adevărată vacanță

Apartamentul este confortabil și suficient de mare pentru întreaga familie. Are trei dormitoare, un living spațios și o terasă mare cu vedere la mare frumoasă. Cea mai apropiată plajă și cafenea se află la doar 2 minute de mers pe jos. Are tot ce ai nevoie pentru o vacanță de calitate. Proprietarul apartamentului este foarte prietenos și plăcut. Categoric, o recomandare și mă revin cu siguranță.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Hódmezővásárhely, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Octombrie 2019
Evadarea în familie

Am vizitat acest apartament în tot felul de formațiuni: la început ca un cuplu, mai târziu ca o mică familie cu un copil, de asemenea cu prietenii și ca o familie cu doi copii și o mamă străveche care ne ajută cu copiii, în toate cele patru sezoane. Toate formațiunile au funcționat foarte bine, deoarece apartamentul este mare (3 dormitoare), are o terasă imensă, cu vedere la mare uimitoare, bucătărie frumoasă și echipată, o baie, un spațiu de luat masa și, cel mai mult, este foarte aproape de mare și la restaurante! Recomand acest loc cu plăcere și vă sugerez să vizitați Bisera în orice moment al anului ... Vă promit că nu veți fi dezamăgiți!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recenzie frumoasă

Dragă Margit, Vă mulțumesc foarte mult pentru recenzia dvs. Ne bucurăm cu adevărat că v-ați putea bucura de o vară minunată indiană în această toamnă și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem din nou în această vară. Salutări tuturor celorlalți membri ai familiei voastre, fani Sutivan devotați. Cel mai bun, Bisera

MARIBOR, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Aprilie 2016
Marjana Škornik, Maribor

Acest lucru preferatul meu, este perfect pentru cupluri ca și pentru Familiy cu copii mici (terasa mare este perfect pentru copii!). Sunt o întoarcere în mod regulat timp de mai mulți ani, pentru că mi se potrivește, aproape de mare, un loc fără mulțimi excesive, puteți alege o plaja din proprie inițiativă, deoarece este disponibil în mai multe opțiuni și este la distanță de mers pe jos. Brac este într-adevăr o insulă frumoasă, cu o bogată tradiție, să nu mai vorbim de mâncare și băutură la numeroasele taverne. Doamna Biserka este o gazdă prietenoasă. Pentru că nu-mi plac mulțimile vacante, beneficii de concediu în afara sezonului o dată înainte de începerea sezonului, a doua oară după. Nu știu când este mai bine, fiecare parte a verii are propriul farmec. Personal, eu sunt mai înclinat septembrie, ca și abundența disponibile de fructe de toate felurile, vacanțe din trecut au diferite mase de turiști, totul încetinește, iar marea este superba cald. Dar nimic grav, în cazul în care zilele sunt mai scurte. Noi pășunat, liniște dar, de asemenea, pentru a răspunde la zborul meu. Atâta vreme cât sănătatea mea va permite, voi fi mereu bucuros să se întoarcă. Acest colt eu recomand cu căldură tuturor celor care se bucura în frumusețea insulelor dalmate.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Bisera Plančić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Seaview listare a fost vizualizat de 59648 ori de la 14.02.2014.