Apartamente Domina De CarmelSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Filip i Jakov și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat chiar in inima orasului Turanj. Plaja în sine este la 1 minut de mers pe jos. Nu departe de clădire, există și un teren de sport/loc de joacă, magazine, restaurante, taverne, cafenele, snack-uri și înghețate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea apartamentului se confirma prin plata in cont in valoare de 30% din pretul total, iar restul sumei la sosire. Predați gazdei o carte de identitate/pașaport valabilă imediat la sosire, pentru a vă înscrie la Biroul de Turism. Aceleași sunt returnate la intrare. Cazarea este disponibilă de la ora 14:00 în ziua sosirii și până la ora 10:00 în ziua plecării. Orice sejur ulterior dupa ora 10:00 duce la inca 1 noapte la plata.In caz de nerespectare a regulilor casei gazda are dreptul de a anula prestarea ulterioara a serviciului catre oaspete.In fiecare facilitate - 1 pat suplimentar este disponibil - cu o taxă suplimentară de 10 euro pe noapte.Nu este permisă aducerea altor oaspeți în unitate, fără permisiunea gazdei. Notă: Pentru un sejur mai scurt de 4 nopți, prețul de cazare este majorat cu 30%.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În caz de anulare - nu se rambursează avansul
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 4 km
  • Activităţi sportive: 80 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție gratuit un grătar și Wi-Fi. Pentru o vacanță fără griji, există și un foișor acoperit cu o masă și o bancă pentru momente de relaxare. Apartamentul este dotat cu TV cu ecran plat în fiecare cameră, aer condiționat și o bucătărie complet utilată. Oaspeții pot folosi gratuit parcarea privată din cadrul facilității.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Domina De Carmel
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Polska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Domina De Carmel, Iunie 2022
Apartament fantastic

Recomand cu căldură Domina de Carmel Apartments. Apartamentul este mare si spatios (cu siguranta este mai mare decat in fotografii) Perfect pentru familiile cu copii. Oaspeții pot folosi grădina mare, grătar, trambulină. Apartamentul este situat foarte aproape de mare, totul este la indemana, magazine si restaurante. Gazdele sunt foarte amabile, la nevoie, ofera sfaturi si ajutor. Cu toate acestea, ele oferă maximă intimitate și liniște pentru a vă petrece vacanța de vis într-o atmosferă minunată. Il recomand pentru ca chiar merita. Salutari gazdelor, Andrzej cu familia

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Šentjernej, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Domina De Carmel, Iulie 2022
Comentariu

Apartament complet utilat, mare, bine intretinut intr-o locatie linistita. Curtea la umbră, mult spațiu de joacă. Gazdă grozavă. Plaja, magazin, brutărie, baruri, totul la îndemână. Foarte potrivit pentru familiile cu copii mici. Cu siguranta vom reveni din nou

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Prestranek, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2020
Perfect!

Apartament funcțional cu toate echipamentele necesare. Micile detalii și atenția mică din partea gazdelor ne-au făcut șederea perfectă (de exemplu, băuturile reci și fructele proaspete, ceea ce a fost foarte frumos după o lungă călătorie). Ideal pentru cupluri și familii, dormitorul modern are suficient spațiu pentru pătuțuri și jucării. Recomandăm tuturor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Đurđica Mikac Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Împărtășim aceeași bucurie a călătoriei, voi fi gazda ta

Apartamente Domina De Carmel listare a fost vizualizat de 30407 ori de la 04.07.2019.