Camere AnitaSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 617 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Filip i Jakov și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Camere duble cu toaletă și duș în cameră, cu posibilitatea de a utiliza bucătăria în centrul Sv. Philip și James. Proprietatea se află la 7 minute de mers pe jos de plajă și centru. În fața casei se află o terasă mare la umbră. Parcarea este inclusă în preț.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosirea în Euro sau Kuna. Când faceți o rezervare în termen de 7 zile, este necesar să plătiți un avans în suma convenită. Ora ideală de sosire este în jurul orei 12. 00 și plecarea este până la 10. 00.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți! Ești binevenit în gospodăria noastră și în aceste circumstanțe neobișnuite. Vă rugăm să acționați conștient pentru siguranța dvs. și a noastră. Am ajustat politica de anulare la noua situație, astfel încât să puteți anula rezervarea cu 7 zile înainte de data de sosire rezervată, cu plata în avans 100%. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de data sosirii, vom păstra plata în întregime. Această politică de anulare este valabilă până la declararea sfârșitului pandemiei.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Centru: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În oferta suplimentară sunt incluse fructe de sezon (smochine, struguri ...), o bicicletă, legume din grădină și grătar în aer liber.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Camere Anita
Ankica Koštroman Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Camere Anita listare a fost vizualizat de 34596 ori de la 03.05.2016.