Casa mobila LukaSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Filip i Jakov și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casa mobilă Luka este situată într-o tabără mai mică, înconjurată de vegetație mediteraneană, situată pe plaja cu pietriș și nisip din Iza Banja, potrivită familiilor cu copii mici pentru o intrare treptată în mare. Casa mobilă Luka este formată din 3 dormitoare: 1 cameră cu un pat dublu și 2 camere cu două paturi, o baie cu duș și toaletă, un living cu o bucătărie complet utilată cu masă și scaune și un colț, un frigider cu congelator, cuptor cu microunde, ceainic, vase și tacâmuri, aparat de cafea, televizor, antenă de satelit și aer condiționat. Terasa este dotata cu o masa si 6 scaune, un set de coltar din ratan cu o masuta de cafea si un gratar. Lenjeria de pat, prosoapele, curatenia finala, wi-fi si parcare sunt incluse in pretul sejurului. Animalele de companie nu sunt permise în tabără. Pretul include lenjerie de pat, prosoape (de doua ori pe saptamana), curatenie finala si parcare pentru pana la doua vehicule.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea cazarii este necesara plata unui avans de 30%. Restul sumei se plătește cu 30 de zile înainte de sosire. Ora de sosire este de la 14:00 sau cu programare, iar ora de plecare este până la ora 10:00. La sosire, se lasă un depozit de 100 EUR, în caz de posibile daune, care este returnat la plecare. În perioada 17.06.23 - 26.08.23, sosirile și plecările sunt posibile numai sâmbăta și duminica.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
CONDIȚII DE ANULARE: Până la 30 de zile înainte de plecare 30% reținere Până la 20 de zile înainte de plecare 70% reținere Până la 10 zile înainte de plecare 90% reținere Până la 5 zile înainte de plecare 100% reținere
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Port: 3 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Pe plajă există un parc pentru copii cu leagăne și tobogane, un parc acvatic, un teren de volei pe plajă, un teren de fotbal, cafenele, restaurante, brutării și dușuri și cabine de schimbare, precum și hidrobiciclete și caiace de închiriat. Plaja este deținătoare a Steagului Albastru și începe chiar în centru și coboară spre sud-est. Tabăra se află la 250 m de centrul orașului, care este legat de acesta printr-o promenadă nou construită pe malul mării. Sveti Filip i Jakov este un loc turistic atractiv de pe Riviera Zadar, la aproximativ 3 km nord de Biograd na Moru și la aproximativ 20 km sud de Zadar. Vizavi de Sv. Filip i Jakov este insula Pašman. În plus, există câteva insule mici în acest canal îngust, care au o vedere frumoasă de pe continent și pot fi folosite ca destinație pentru bărci charter. Prin loc se întinde vechiul și autenticul falez dalmat, cu taverne, precum și toate celelalte servicii turistice - magazine, restaurante, cafenele, brutării, bancomate, farmacie, oficiu poștal, închiriere de bărci.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Luka
Mobile home Luka Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Casa mobila Luka listare a fost vizualizat de 25999 ori de la 13.03.2021.