Casa mobila TonkaSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

Bucurați-vă de împrejurimile frumoase ale acestui loc romantic în natură. Tabăra este situată într-o zonă frumoasă a coastei Podvelebit, chiar lângă mare. Avem parcare rezervată pentru oaspeții noștri și o acostare pentru o ambarcațiune (dacă dețineți una). Casa mobila are 24 m2 + terasa acoperita (24 m2) cu masa (6 persoane) si gratar pe gaz + zona de lounge Capacitate: 5+2 1 dormitor cu pat matrimonial 1 dormitor cu doua paturi separate si un pat supraetajat. Excelent pentru copii 1 baie Bucătărie și living cu o canapea cu funcție de pat (2 persoane) Plaja cca 15m Casa noastră mobilă era în tabăra Soline din Biograd na Moru. Din acest an, se află în tabăra Rača din Sveti Juraj, lângă Senj. Animalele de companie sunt binevenite :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in independent Înregistrare la recepția taberei Check-in: 14:00 Check out: 10:00 Plata se face prin Internet banking sau plata în cont. Pentru rezervarea unui apartament este necesar să plătiți în avans 30% din suma totală. Vă vom trimite o confirmare scrisă a rezervării (voucher). Taxa de turism nu este inclusa in pret. Sume: 1,06 euro/zi de persoană 0,53 euro copii cu vârsta între 12 și 18 ani copii până la 12 ani nu plătesc taxa de ședere. Curățenia finală este de 80 euro.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspete poate anula rezervarea în orice moment cu până la 30 de zile înainte de sosire, cu returnarea avansului.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 11 km
  • Farmacie: 11 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Aeroport: 65 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
- Aer condiționat - Aragaz - Frigider cu congelator - Cuptor cu microunde - Filtru de cafea - Fierbător - WiFi gratuit - Uscător de păr - Prosoape și lenjerie de pat - Grătar cu gaz - Loc de parcare - Acostare pentru bărci Tabăra are loc de joacă pentru copii, restaurant și cafenea .
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Tonka
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Antonija Džijan
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bună, sunt Antonija, o iubitoare de natură, artă, călătorii și cărți. Vă stau la dispoziție pentru toate întrebările înainte și în timpul șederii dumneavoastră. Casa noastră mobilă era în tabăra Soline din Biograd na Moru. Din acest an, se află în tabăra Rača din Sveti Juraj, lângă Senj. Suntem disponibili la următoarele numere: +385 97 7055416 +43 660 3876464

Casa mobila Tonka listare a fost vizualizat de 795 ori de la 16.04.2024.