Apartamente ŠimeSveti Petar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat intr-o casa familiala, primul rand la mare. Ai tot ce ai nevoie pentru o vacanta in familie, plus o priveliste superba de pe terasa mare care ofera unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din lume. Două dormitoare plus o canapea extensibilă care este la fel de mare ca un pat dublu atunci când este extinsă. Baie cu duș și încă o toaletă suplimentară, separată. In fata casei aveti o frumoasa plaja cu pietris, ideala pentru copii. La 5 minute de mers pe jos de casa de langa mare se afla o pizzerie si un bar pe plaja unde puteti savura o cafea sau un cocktail. Facilitatea este situată într-o zonă în care există în mare parte tabere private de familie, deci este destul de liniștită și deloc supraaglomerată. Nu suntem noi în această industrie, așa că dacă sunteți interesat de recenzii pentru unitatea noastră, le puteți găsi pe „rezervare”. De asemenea, aveți opțiunea de a coborî în mare o barcă cu lungimea de până la 6 m și de a o ancora pe o geamandură.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După acordarea rezervării, avansul se ridică la 100€, pe care îl plătiți în contul nostru și ulterior, desigur, se deduce din suma totală. Puteți plăti în numerar sau prin plată în contul nostru, după cum suntem de acord. Check-in-ul se face de la 13:00 la 20:00. Dacă sosiți mai târziu, vă rugăm să sunați sau să trimiteți un mesaj. Check-out este până la ora 09:00. dimineaţă.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea plății în avans este posibilă dacă anulați cu o lună înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 16 km
  • Port: 6 km
  • Disco club: 11 km
  • Casino: 11 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Există un grătar în fața casei dacă doriți să-l folosiți, doar anunțați-ne și vom face pregătiri. Dacă vrei ca șeful să-ți aducă pește, spune-o. Mai mult, in cadrul blocului ai wifi, apartamentul dispune de smart tv cu Netflix, aer conditionat etc., totul este inclus in pret. Taxa este suplimentară de 1 EUR per adult pe zi. Dacă doriți să luați barca cu dvs., aveți opțiunea de a coborî barca în mare (există o intrare, o rampă), puteți obține și o acostare sau vă puteți lega de o geamandură.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Šime
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zabrze, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Ianuarie 1970
Polska

Ne-am îndrăgostit de loc! Camere foarte curate si confortabile, bucataria are tot ce ai nevoie. Aerul condiționat a funcționat excelent în zilele caniculare. Balconul are o vedere frumoasa la mare, plaja este la cativa pasi. Este pace și liniște peste tot, perfectă pentru relaxare. În apropiere există o brutărie și un restaurant. Proprietari foarte amabili și de ajutor, contact excelent prin e-mail. Recomandăm cu căldură acest loc și cu siguranță vom reveni din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
CELJE, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Septembrie 2022
Excelent

Locație excelentă, gazde foarte prietenoase, camere ordonate și un camping foarte bun. Ne-am întors de 19 ani,

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Anamarija Jureško Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Franceză, Olandeză,
Mai multe despre proprietar

Bună, sunt în cea mai mare parte gazda casei, dar când nu pot primi oaspeți, există dragul meu soț Šime. Este greu să scriu despre mine, dar pot spune că sunt cu siguranță deschisă și îmi place să interacționez cu turiștii. Deoarece am lucrat ca ghid turistic, vă pot oferi o mulțime de informații despre frumoasele noastre parcuri naționale.

Apartamente Šime listare a fost vizualizat de 23957 ori de la 12.02.2022.