Casa de vacanta IvanaSveti Petar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă de vacanță spațioasă, primul rând la mare, cu ieșire proprie la mare și cu o vedere frumoasă la Canalul Pašman și la insule. Casa este ideala pentru familii cu copii sau cupluri, dispune de tot ce ai nevoie pentru un sejur placut. Terasa mare este conectată la grădină și curte și se petrece cea mai mare parte a zilei, în timp ce terasa chiar deasupra mării este ideală pentru a lenevi la soare și pentru a socializa seara cu un apus spectaculos. Marea este la doar câțiva pași, nu este aglomerație și ai intimitate. Dacă aveți copii mai mici, frumoasa plajă de mică adâncime se află la 10 minute de mers pe jos de casă. În apropiere se află Parcul de Aventura pentru cei care caută distracție cu adrenalină și multe locuri dalmate mai mici pentru cei care caută vizitarea obiectivelor turistice. Orașul Biograd este la 15 minute de mers cu mașina, iar Zadar este la 20 de minute de mers cu mașina. Frumosul parc natural Lacul Vrana este, de asemenea, la 15 minute de mers cu mașina.Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă ghidăm către secretele acestei zone, iar dacă nu sunteți un tip de cercetător, răsfățați-vă și leneviți lângă mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se confirma prin plata unui avans de 20%, care se ramburseaza integral daca rezervarea este anulata cu 48 de ore inainte de sosire.Daca rezervarea este anulata dupa aceea, pastram avansul integral. Check-in și check-out după aranjament. Pentru orice informație suplimentară nu ezitați să ne contactați
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Rambursarea 100% a avansului se face pentru anulari cu 48 de ore inainte de data sosirii.Pentru anulari dupa 48 de ore inainte de data sosirii, avansul se retine integral.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 11 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 16 km
  • Port: 11 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Ivana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Trbovlje , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iunie 2022
Pavel, Slovenia

Casă grozavă pentru odihnă, locația este uimitoare, proprietarii au făcut tot posibilul să pregătească tot ce este necesar (casa este curată, exteriorul frumos amenajat), așa că o recomand familiilor cu copii. Ne-am simțit bine impreună. Mulțumesc Andreja și Serđa

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Wels, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iunie 2022
Perfektes Haus für Familien

Dieses Haus mit direktem Meerzugang ist einfach perfect für die gesamte Familie. Auch wenn die Küche nicht topmodernist, deci findet man alles was man braucht. Haus, Garten, Griller, Liegestühle und viel Ruhe, der perfekte Urlaub für Ruhesuchende. Die Einfahrt bzw. Zufahrt zum Haus könnte etwas breiter sein, aber für geübte Autofahrer normal kein Problem, ausser mat hat einen SUV bzw. Familienkutsche dann wirds schon ein bisschen eng. Die Vermieter super freundlich und um jedes Anliegen sehr bemüht und zuvorkommend. Alles sehr sauber und ordentlich, Ausstattung mehr als aufreichten wen man nicht den großen Schnickschnack sucht. Wir feuen uns schon wieder auf den nächsten Urlaub bei Andrea & Serdo!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Werther, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2022
Vacanta minunata!!!!!

Am petrecut o vacanță fantastică în această casă. Nu ne-a lipsit nimic, dotarea casei este excelentă, am fost de multe ori în Croația, dar nu am găsit niciodată o bucătărie atât de bine utilată. Locația este cu adevărat grozavă, ieși pe ușa grădinii și poți intra direct în apă, este plat și poți intra cu ușurință printr-un mic set de scări. Comunicarea cu Andrea și Serdo a decurs fără probleme, sunt proprietari foarte drăguți. Este exact așa cum se vede în imagini și se citește în descriere.Puteți merge cu ușurință până la studenacs din apropiere pentru achiziții mici și puteți conduce la Zadar sau Biograd pentru achiziții mari.Per total, a fost cel mai bun timp al an și ne-am reîncărcat multă energie până ne întoarcem anul viitor. Pe acest drum un mare MULTUMESC pentru aceasta casa frumoasa, foarte curata si ordonata.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Serđo i Andrea Kačan Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

vorbește croată și engleză

Casa de vacanta Ivana listare a fost vizualizat de 16612 ori de la 23.06.2021.