Apartamente KataTribanj - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.981 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Tribanj și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Dorim să petreacă cu noi o vacanță minunată și liniștită, fără stres și de zgomotul orașelor mari. Vila este situata pe malul de 10 m de plaja. Se compune din două apartamente recent decorate, mari și confortabile. Complet echipat pentru un sejur confortabil. Apartamentele sunt concepute pentru familii mari sau mai multe persoane. Acesta este situat în apropierea parcului național Starigrad Paklenica și la 40 km de Zadar. Distanta de oras, medici, farmacii, un număr mare de restaurante și 10 minute portul de agrement. Apartamentele constau dintr-o bucătărie, sala de mese, living, dormitoare și băi. Bucataria este dotata cu diverse aparate (cafea, apă, ceainic electric, blender, tacâmuri și gătit).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
plata în avans este necesară atunci când, pentru securitatea noastră ca o confirmare a faptului că oaspetele va ajunge la un program convenit. Aceasta se ridica la 25 la sută din suma totală. Pat se plătește la ora de sosire sosirii de noi clienți, în după-amiaza. Plecarea se face dimineața până la ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Parcul Național: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Prețul include utilizarea de aer condiționat și internet. Din moment ce suntem aproape de parcul național sunt posibile diverse excursii în natură, excursii în peșteri de diverse site-uri istorice. Din moment ce Zadar și în apropiere de sus ca cea mai bună destinație europeană, în afară de a se bucura de natura frumoasă și mai curată apă din zi și dau frumosul nostru Zadar, nu veți regreta Într-adevăr, suntem într-o locație frumoasă în cazul în care toată lumea poate găsi ceva ce ia plăcut.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kata
Ivana Musin Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Salutări! Dragi oaspeții mei ar dori să împărtășesc cu voi tot ceea ce ne bucurăm în fiecare zi. Aștept cu nerăbdare să te văd bun venit.

Apartamente Kata listare a fost vizualizat de 7467 ori de la 23.03.2016.