Apartamente MijatovićTrogir - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele recent renovate sunt situate în Trogir, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și Catedrala. Lawrence. Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat, cu acces gratuit la Wi-Fi și prin satelit. Fiecare apartament este decorat complet și modern și are o terasă privată. Cea mai apropiată plajă se află la numai 600 de metri distanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: 20% plata în avans ca dovadă a rezervării, restul la sosire Ora de plecare: pana la ora 10:00 Ora de sosire: 13:00 ore
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 6 km
  • Port: 700 m
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mijatović
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bytom, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mijatović, Iulie 2017
Mi-ar recomanda chiar si cei mai pretentiosi

Apartamentele decorate foarte gust într-un stil modern. Totul curat și parfumat, nu lipsește nimic Climatul introdus de către proprietar te face sa te simti speciala. Proprietatea într-un loc liniștit, în ciuda faptului că centrul orașului Trogir 10 minute de mers pe jos. Aproape de a alege un cuplu de plaje frumoase de pietricele albe. Excelent! Proprietarul are grijă de toate la început până la sfârșit. În timpul șederii lor, ei aduc prosoape curate, sau chiar își propune să schimbe foile. Apartments Mijatovic pot recomanda cu o conștiință clară chiar și cele mai exigente.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Tarnowskie Góry, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mijatović, Iulie 2016
Foarte frumos apartament

Am petrecut două săptămâni, cu o familie fermecătoare. Apartamentului am trait arata exact ca imaginile. Celelalte două apartamente, de asemenea, pentru că am avut ocazia să le vadă. Toate apartamentele sunt recent renovate și sunt finisate în stil, într-adevăr clasic. Ele au toate facilitățile, de la linguri, se termină cu oale și prosoape. Chicineta are un congelator frigider mare și cuptor cu plită și cuptor. Există, de asemenea, Wi-Fi și aer condiționat. Apartamentul are un balcon lung, care are chiar și o mulțime de umbră în după-amiaza. Proprietarul Ana este o femeie care adorabil duble și triple, pentru a absențelor omului pentru a rămâne. Împărțită în informații valoroase cu privire la ceea ce pentru a vedea și tratează rakija acasă. Vă recomandăm să vizitați parcul național Krka, biserica pe stâncă la capătul drumului în Slatine. Puteți merge, de asemenea, la Split. In ceea ce plaja este în valoare de a merge la plajă sau în Lower Labadusa Okrugu care nu sunt supra-aglomerate și au vederi frumoase. Dacă cineva este în căutarea pentru divertisment pe plajă, recomand plaja din Copacabana Okrugu Superioară. Trogir puteți merge în siguranță pe picioare, aproximativ 15-20 de minute.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ana Mijatović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Mijatović listare a fost vizualizat de 57908 ori de la 11.05.2016.