Apartamente Kraljice Jelene Trogir - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente luminoase, nou construite (2019), echipate modern, într-o zonă liniștită din Mastrinka, pe insula Čiovo. Apartamentele sunt complet echipate si ofera tot confortul pe care ti l-ai putea dori pentru o vacanta relaxanta. Datorită locației sale, vă puteți bucura de o priveliște frumoasă la mare. Apartamentele sunt situate la doar două minute de mers pe jos de frumoasele plaje cu pietriș, la 2,5 km de centrul orașului Trogir și la doar 5 km de aeroport. Cel mai apropiat magazin este la 200 m.Apartamentele (2) au loc de parcare propriu alocat apartamentelor.Proprietatea prezentata in fotografii, inclusiv piscina, este folosita exclusiv de catre oaspetii celor doua apartamente, care pot fi si ele. rezervat ca o unitate pentru două familii sau 8 + 2. Locația oferă numeroase posibilități de explorare a orașelor și a naturii. Există și posibilitatea de a cunoaște zona de pe apă și există numeroase oferte pentru asta la fața locului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face exclusiv in contul curent al chiriasului, cu cel mult 30 de zile inainte de intrarea in apartament. Oaspetele este obligat să plătească suma totală a costurilor de rezervare. Pentru rezervările de mai puțin de 7 zile, este obligatorie o taxă de curățenie de 100 EUR. Sosirea la apartamente se face de la ora 14:00 iar plecarea pana la ora 11:00, sau cu aranjament!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Oaspete poate anula rezervarea cu 4 saptamani inainte de a intra in apartament fara costuri, iar dupa 4 saptamani este obligat sa plateasca 50% din costurile de rezervare!
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 3 km
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fumatul nu este permis în apartamente!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kraljice Jelene
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Geiselberg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2022
Oază de bine de 5 stele

În august, am petrecut 14 zile frumoase cu o familie de prieteni în această mare facilitate, așa că am avut atât apartamentele, cât și piscina pentru noi. Apartamentele sunt foarte moderne, iar zona exterioară este, de asemenea, echipată la un standard foarte înalt (mai multe opțiuni de relaxare, suficiente șezlonguri, parasolar mare). Contactul cu proprietarul a fost foarte cordial încă de la început, iar domnul Pavlinusic a fost mereu disponibil la telefon în timpul șederii noastre. Din complex ai o priveliste superba asupra continentului si a marii... poti vedea chiar si decolarea si aterizarea avioanelor de vacanta (zgomot redus al avioanelor, care nu ne-a deranjat). Călătoria până la stațiunea de vacanță ne-a luat puțin să ne obișnuim la început, căci era foarte abruptă. La plaja se poate ajunge pe jos in cateva minute si era perfect potrivita pentru noi cu copii mici... apa curata si nu aglomerata. Dragă familie Pavlinusic, ne-am simțit ca acasă alături de dumneavoastră și ne-ar plăcea să revenim!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Skoczów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2022
Un sejur minunat

Check-in-ul a decurs fără probleme, iar gazda a fost foarte drăguță și înțelegătoare. Apartamentul și zona piscinei au fost foarte curate. Echipat cu tot ce ai putea avea nevoie. Totul este terminat la un nivel foarte înalt. Clădirea este situată pe un deal cu o priveliște uimitoare. Vă recomandăm cu siguranță să stați aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Velbert , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2022
Apartament exclusivist de 5 stele

Apartament modern mobilat de calitate superioară pentru a vă simți bine. Nimic nu lipsește! Zona în aer liber cu piscină, șezlonguri și șezlonguri vă invită să zăboviți. Există mai multe plaje la câțiva pași. La frumosul oraș Trogir se poate ajunge rapid. A fost un timp minunat de relaxare! Ne-ar plăcea să revenim.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Joso Pavlinušić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Kraljice Jelene listare a fost vizualizat de 20645 ori de la 20.06.2021.