Apartament LjubicaTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trpanj și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Trpanj este situat pe coasta de nord-vest a peninsulei Peljesac, pe lângă drumul turistic, este legat de continent pe mare din portul Ploce cu feribotul. Plaje frumoase, în mare parte cu pietriș, din oraș sau din locurile din apropiere vă garantează o mare frumoasă, limpede, înconjurată de păduri de pini vechi de secole, golfuri liniștite și ascunse, care pur și simplu vă lasă fără suflare prin frumusețea lor. Plaja Luka este situată la 200 m de casă, sau la 3 minute de mers pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
adresa obiectului GPS: 43 ° 0`21. 942˝ 17 ° 16`38. Vă rugăm să păstrați apartamentul curat în timpul șederii dumneavoastră. (Nu este asigurată curățenia.) Vă rugăm să vă planificați sosirea după ora 14:00. Oaspeții sunt rugați să elibereze apartamentul până la ora 10:00 în ziua plecării. Vă rugăm să respectați regulile casei, liniște de la 23:00-09:00. Animalele de companie nu sunt permise în apartament fără acordul prealabil al gazdei lor. Pretul apartamentului pe toata perioada contractata se percepe la inceputul sejurului dumneavoastra. (în termen de 24 de ore) După plecare, sunteți obligat să invitați gazda să inspecteze apartamentul. La rezervare se plătește un avans, iar suma este negociabilă. Taxa de turism este inclusa in pret. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ljubica
Fani Roso Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Ljubica listare a fost vizualizat de 3471 ori de la 16.12.2021.