Casa de vacanta Pokraj MoraTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 4.459 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trpanj și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Această casă de vacanță frumos decorate este situat într-un mediu liniștit și liniștit, lângă mare. Se compune din trei dormitoare, potrivite pentru a găzdui cinci persoane, bucătărie bine echipată, cameră de zi și o terasă care oferă vederi impresionante la apele cristaline. Este ideal pentru toți cei care doresc să se relaxeze cu sunete de valuri, bronza și înot ori de câte ori doresc, gradelati și petrece toată ziua în aer liber. Există, de asemenea, o întreagă grădină cu grătar, precum și loc de parcare cu două. Distanta de la sat pitoresc Trpanj, la 15 minute de mers pe jos de-a lungul mării.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea posibila prin e-mail sau telefon mobil cu cel puțin două zile înainte de sosire posibil. Timp minim de ședere este de 6 zile. Plata plata 50% pe cont, imediat după rezervare, iar restul de 50% la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 500 m
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Noi oferim un serviciu de transfer gratuit pentru oaspeții care sosesc și pleacă avioane, cu aerodoroma în Split și Dubrovnik, cu condiția ca toate bagajele pot încăpea în portbagajul mașinii Renault Laguna. Oaspeții vor fi întâmpinați de fructe proaspete și locale și legume, coniac de casă și un litru de ulei de măsline.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Pokraj Mora
Matea Srhoj Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Casa de vacanta Pokraj Mora listare a fost vizualizat de 4536 ori de la 12.06.2016.