Apartamente NensiTučepi - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Familia Šimić este proprietara apartamentelor și personalul care se ocupă de tot ceea ce vă va face vacanța în Tučepi cât mai plăcută posibil. Acest tip de ospitalitate oferă oaspeților o atmosferă de familie, servicii personale și foarte cordiale. Cu tradiție și amabilitate, apartamentele Nancy vă oferă tot ce poate oferi o facilitate turistică de top de acest tip. Facilitatea este situată la 150 de metri de plajă. Toate apartamentele au vedere frumoasă la mare și la insule. Apropierea plajei, terenurilor sportive, promenadelor, restaurantelor, cafenelelor, discotecilor și a tuturor celorlalte facilități necesare pentru ca vacanța să fie completă, garantează o vacanță plăcută și de neuitat. Apartamentele au bucătărie bine utilată, baie, aer condiționat, TV, internet. Acestea sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape. Fiecare apartament are propriul loc de parcare. Aparatele de aer condiționat sunt dezinfectate, iar apartamentele sunt curate impecabil. Apartamentele noastre sunt situate lângă una dintre cele mai frumoase plaje și sunt modern echipate pentru a găzdui 4-24 de persoane.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire până la 12:30. Plecare până la 9:30. Plată în numerar. Plata în avans prin acord.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 60 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 400 m
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nensi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Revelatie !!! Revelatie !!!

Ne petrecem vacanțele în Croația de mulți ani. Anul acesta ne-am cazat in Tucepi pe Riviera Makarska in apartamentul NESI. A fost o lovitură. Orașul însuși - Tucepi, oferă oportunitatea pentru o relaxare excelentă și este, de asemenea, o bază excelentă pentru a vizita orașele din apropiere, de exemplu Makarska, Podgora, Bosnia și Herțegovina și numeroase atracții, cum ar fi Skywalk Biokovo. Cel mai mare avantaj al acestei vacanțe a fost apartamentul Nensi, unde dormi și te relaxezi. Locație excelentă {foarte aproape de plaja frumoasă} și de centru. Loc de parcare umbrit garantat langa apartament. Apartamentul în sine este curat, decorat într-un stil specific, dotat cu tot ce aveți nevoie pentru a vă petrece timpul liber fără griji. Fiecare apartament are o terasă sau un balcon cu vedere la mare. Proprietarii, Nensi și soțul ei, sunt oameni minunați. Sunt foarte bucuroși să ajute în orice problemă. Nensi lasă discret mici mâncăruri la apartament. Mulțumesc foarte mult pentru timpul minunat petrecut cu tine și în apartamentul tău. Cele mai bune gânduri. Elżbieta și Zbigniew din Cracovia

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2023
Iti recomandam

Din prima si pana in ultima ne-am simtit mai mult decat bine... Apartamentul este frumos amenajat, cu mult gust, totul curat si miroase... Vesela este de calitate. Terasa plina de verdeata. A fost plăcut să stai în incintă chiar și noaptea. Aproape că nu a trebuit să folosim aerul condiționat. Gazdele sunt foarte amabili si oameni buni. Vă mulțumim pentru amabilitate și șederea plăcută în acest apartament.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Náchod, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Recomandări și mulțumiri!

Cazare foarte frumoasa! Camerele curate. Proprietarii foarte amabili si atenti. Aproape de mare Parcare la umbra. Mâinile schimbate în timpul șederii. P. Nancy a ajutat la toate.Recomandări și mulțumiri din partea noastră!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nensi Šimić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Slovenă,
Apartamente Nensi listare a fost vizualizat de 32767 ori de la 06.03.2021.