Apartamente HuškoTuheljske toplice - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

Casa cu două apartamente utilate modern /parter și mansardă/ este situată în Zagorje croat. Este înconjurat de verdeață, flori și o grădină amenajată. Fiecare aplicație are intrarea și terasa ei, iar în fața casei există o copertă acoperită cu zonă de relaxare, șezlonguri și un grătar mare. Terasa ofera o priveliste asupra naturii frumoase, si nu veti fi deranjati de zgomot in timpul vacantei /pentru ca drumul principal este departe si traficul local este foarte slab/, dar va veti bucura de ciripitul pasarilor. Centrul balnear Tuhelj este cunoscut pentru sursa sa de apă termală, curativă, așa că un complex cu piscine exterioare și interioare, masaje, saune, oferte sportive și gastronomice vă stă la dispoziție tot timpul anului. Apartamentele sunt la 1200m de complex, la 15 minute de mers pe jos. Cunoașteți frumusețile regiunii noastre și oferta gastronomică, iar noi vă vom oferi informații și vom încerca să vă facem șederea plăcută. Băutură de bun venit inclusă în preț Poze cu apartamentul puteți vedea pe pagina fb - apartamente Huško Bun venit

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După contactul direct cu gazda și verificarea datelor disponibile, trebuie să plătiți un avans de 30% în contul care vă va fi trimis prin SMS. Rezervarea este valabilă după plata în avans. Intrarea în aplicație se face începând cu ora 13.00, iar check-outul este la ora 10.30 - putem oricând să cădem de acord și să adaptăm ora de sosire/plecare în funcție de dorințele dumneavoastră, atâta timp cât nu deranjam programul altor oaspeți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul se returnează integral pentru anulări în termen de până la 15 zile din ziua sosirii. După această dată, avansul nu se returnează.
Distante
  • Centru: 1.1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 1.2 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 1.4 km
  • Staţie de autobuz: 1.2 km
  • Activităţi sportive: 1.2 km
Extra oferta
Pe lângă natura frumoasă și o ofertă gastronomică bogată, regiunea noastră este bogată în conținut care evocă trecutul, iar în spațiile muzeale și galeriile de artă indigene oferă diverse evenimente, ateliere, concerte și săli de joacă pentru copii. Credem că frumusețea castelelor noastre /Trakošćan, Veliki Tabor.../ va satisface chiar și cei mai mari critici. Dacă vă place sportul și recreerea, aveți opțiunea de a închiria o bicicletă electrică la Terme Tuhelj și de a merge pe piste de biciclete organizate. Credem că fiecare va găsi ceva pentru sine și vă vom ajuta cu informații, sfaturi și sugestii. Pentru oaspeții apartamentelor noastre, biletele pentru Water Planet sunt oferite la un preț mai avantajos. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Huško
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Petar Huško
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Am acceptat rolul de proprietar în 2017. Investind constant în decorare și îmbunătățire personală, oaspeții noștri revin în apartamentele noastre și își exprimă astfel satisfacția. Sunt la dispoziția oaspeților 24 de ore pe zi și încerc să fac informațiile și sfaturile mele utile oaspeților și să le fac șederea mai plăcută. Aștept cu nerăbdare să te văd !

Apartamente Huško listare a fost vizualizat de 2729 ori de la 01.06.2023.