Apartamente AnaTuranj - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet și modern echipate în Turnje, lângă Sv. Filip și Jakov, ca și Biograd și Zadar. Proprietatea este situată la 5 minute de mers pe jos până la mare, la 3 minute de mers pe jos până la primul restaurant, la 8 minute de mers pe jos până în centru și biserică, la 3 kilometri de magazinul și benzinărie Lidl, la 10 minute de mers pe jos. spre centrul Sv Filip i Jakov. Este doctor în medicină generală în Sv. Filip i Jakov, unde se află prima farmacie. Pe malul mării, se poate ajunge la Biograd cu nisip. În Biograd, există o plimbare cu barca cu parașuta, o plimbare cu banana și posibilitatea de a face schi nautic. Acolo se pot închiria jetski-uri. Există o plajă cu pietriș și nisip în Turnje. O plajă mare de nisip cu tobogan este la 10 minute de mers pe jos în Sv. Filip și Iacov. Există o spălătorie în unitatea noastră. Parcarea este inchisa in curte si acoperita cu o prelata pentru a o proteja de soare si ploaie. Vizitele la apartamente NU sunt permise, dar NUMAI de acord cu proprietarul, vizitele se taxeaza cu 10 euro pe zi pentru 1 persoana, iar in fiecare noapte (doar daca sunt paturi pentru atatea persoane) se percepe EXTRA, INSEAMNA +60€.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora ideală de sosire este de la ora 12:00. Ora ideală de plecare este înainte de ora 10:00.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 25 km
  • Casino: 25 km
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Așteptăm cu nerăbdare o familie cu copii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Lund, Suedia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ana, August 2016
2016 de vacanta perfecta

Vara 2016 a fost un mare succes în d-na Anne Turanj. După o lungă perioadă de timp, și copii, care nu mai putea aștepta să fie cât mai curând posibil, baie in mare, foarte ne-a salutat ospitalier Dl. Ana cu o băutură rece. Clădirea am fost imediat impresionat, pentru că, în realitate, a fost chiar mai frumos decât imaginile. Am fost încântați în special oferta d-na Anne să folosească grădina ei, care crește cele mai bune roșiile care le-am mâncat vreodată. Multe mulțumiri pentru acest lucru. Se depozitează în apropiere LIDL este ideal. Că ne-a plăcut într-adevăr, cu toate că supermarket-uri în Turanj acolo la fiecare pas. Specială Rocco Market, care se află pe plajă și de muncă 7 zile pe săptămână, va trebui, de asemenea, să ne amintim mult timp după înghețată și băuturi reci. echipamente de apartament sunt corecte la data anunțului. apartamentul nostru a fost îngrijite și curate. După o săptămână, vom obține noi lenjerii de pat. Prosoape noi pentru dușurile am putea obține mai mult în a treia zi după vacanță. Sare noastra de prosoape de mare, se spală doamna Ana în apartamentul ei. O altă mare vă mulțumesc pentru asta. Acest lucru nu ar recomanda oricare altă familie ai acestuia precum și cel mai bun prieten, sau chiar un străin. Un mare mulțumesc și du-te la gazdă, d-na Ani.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Turanj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ana, Iulie 2015
cazare frumoasă

Am avut un sejur foarte plăcut și o vacanță relaxantă în frumoasa Turanj. Apartament în sine a fost foarte curat și vine cu A / C. O bucătărie Permite posibilitatea de separat convenabil să fie gătească de unul singur sau du-te la unul dintre restaurantele restante în apropiere. Toate în toate, o valoare foarte justă pentru bani și absolut recomandabil.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
köln, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ana, Martie 2016
amintiri minunate

Luna trecuta familia mea si vizitez apartamentul Ana Turanj si am fost pur și simplu încântați. În afară de locația mare am observat în mod direct ospitalitatea caldă a familiei, care ne-ar putea da multe sfaturi din interior. În caz contrar, apartamentul este foarte curat și în stare de mare. Per total, am avut două săptămâni fantastic și a avut combo perfect de acțiune și de relaxare. Ne întoarcem anul viitor cu siguranta din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zeljka Milanovic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Ana listare a fost vizualizat de 112483 ori de la 23.04.2015.