Apartamente Coastal Family EscapeTuranj - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele noastre sunt situate în Turnje, la doar 2 minute de mers pe jos de prima plajă. Pe acea plajă nu prea este umbră naturală, dar la doar câțiva pași poți găsi răcoare. In casa noastra sunt 4 apartamente cu o camera si 1 garsoniera. Curtea mare oferă mult spațiu pentru parcarea mașinilor și joacă pentru copii. Având în vedere cele 5 apartamente din casă, se poate aștepta să vă întâlniți și să vedeți ocazional și alți oaspeți, ceea ce este destul de normal. Unele apartamente au o intrare comună. Toate apartamentele au dormitor separat (cu excepția garsonierelor), bucătărie, living, baie, balcon/terasă, aer condiționat, WiFi, lenjerie de pat, prosoape. Este disponibil câte un loc de parcare pentru fiecare apartament din clădire. Unele apartamente au mașină de spălat, în timp ce cele care nu au o pot folosi mașina de spălat din clădire la cerere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans (suma depinde de durata șederii). Restul sumei se achita in ziua sosirii (in aceeasi zi prin tranzactie bancara in acelasi cont sau in numerar in €) Check-in la cazare este posibil de la ora 14. Check-out pana la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Apartamentele de la parter oferă terase spațioase, iar apartamentele de la etaj, precum și garsoniera, au balcoane cu vedere la curte. Suntem situati intr-o zona linistita din Turnje, iar tot ce aveti nevoie este la doar cativa pasi de apartament. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru vacanța ta. Pentru dvs., putem organiza transfer/transport la/de la aeroport, închiriere de mașini, închiriere de bărci, excursii, cum ar fi excursii cu barca la Kornati și Telašćica, tururi cu quad pe Lacul Vrana, excursie de jumătate de zi cu barca "vizionarea delfinilor" și Fig. (Articolele enumerate NU sunt incluse în prețul de închiriere, oferim o listă de prețuri a serviciilor la cerere) Solicităm oaspeților să trimită toate întrebările exclusiv prin formularul de contact.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Coastal Family Escape
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Antonija Vulin
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Coastal Family Escape listare a fost vizualizat de 1253 ori de la 02.04.2024.