Camere LanternaTuranj - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.189 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Turanj și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Situat în apropiere de facilități SiH, cu un restaurant de pe site-ul mărfurilor oferă tot ce ai Lanterna nevoie pentru vacanta ta. Doar plimbare vă desparte de toate facilitățile și instalația este un restaurant cu bucătărie locală și în cazul în care oaspeții au o reducere specială! De asemenea, oferim scaune de închiriat biciclete, mașini și de punte și prosoape de plajă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării trebuie să fie plătit 30% din rezervare (plata pe cont), soldul se plătește la sosire. ore de la recepție sunt de la 8: 00-24: 00th Toate camerele oferă posibilitatea de plata cu carduri de credit (american, Diners, Visa)
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Camerele oferă pat Lanterna și mic dejun pentru toți oaspeții. În plus, în clădire există restaurant în care pentru a Lanterna obține o reducere la produsele alimentare. În plus, vom închiria biciclete, motociclete, prosoape și scaune de plajă, și, dacă este necesar, putem organiza transferul de la aeroport.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Camere Lanterna
Melanija Kovačević Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Camere Lanterna listare a fost vizualizat de 4107 ori de la 18.04.2017.