Apartament MelitaUgljan - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat la primul etaj al unei case de familie într-o zonă liniștită din Ugljan, înconjurată de verdeață. În apropiere se află o livadă de măslini. Favorabil pentru plimbare, relaxare, ședere în natură. Apartamentul poate găzdui 5 persoane. Plaja 8 min. plimbări. Există o bucătărie și o cameră de zi/dormitor cu un pat mare confortabil, care se rabatează la 160 cm pentru 2 persoane; dormitor cu pat de 180 cm; din ambele camere se face acces la balcon; camera single mica - pat de 90 cm pentru 1 persoana si din camera respectiva iese spre un balcon mai mic. Are un cuptor portabil suplimentar pentru a putea găti și coace afară, pe balcon; chiuveta, dus 90 cm, toaleta. Casa este inconjurata de o gradina frumoasa unde te poti caza. Există un grătar în curte. Animalele de companie sunt acceptate și preferate. Un loc potrivit pentru iubitorii de natură, romanticii, sportivii, familiile cărora le place o vacanță liniștită. Aproape de faimosul oraș Zadar, pe care cu siguranță ar trebui să îl vizitați. Feribotul și nava de pasageri circulă în fiecare zi, aproape în oră, călătoria durează aproximativ 20 de minute. Posibile excursii din Ugljan sunt la Kornati și Dugi otok. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- În lunile mai, iunie și septembrie, prețul pentru un sejur mai lung - sejur de la 28 la 31 cu o anumită reducere. - animal de companie 2€/zi/28-31 zile. - În sezonul - 7 și 8 ale lunii, vă rugăm să vă coordonați șederea prin construirea pe datele de plecare sau de sosire, astfel încât să nu existe zile goale în calendarul de rezervare. - Taxa pentru un animal de companie este de 5 EUR/zi/câine. - În cazul sosirii a până la 2 persoane și 1 animal de companie, taxa nu se plătește. - Utilizarea unei mașini de spălat la un cost de 8 EUR o dată/inclus până la 3 spălări + detergent. - Plata se face in euro. Plata în avans pentru rezervare este de 20% din prețul total de închiriere. Restul platii - plata in numerar la sosirea in apartament (in ziua sosirii). După plata avansului, trimitem documentul de confirmare a rezervării. - Ora sosirii de la 15:00, ora plecarii pana la 10:00 - si posibil prin aranjare daca apartamentul este disponibil. - În cazul unui sejur mai scurt de 7 zile, este posibilă o plată suplimentară. O ședere mai scurtă este posibilă în caz de capacitate maximă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 9 km
  • Banca: 9 km
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 16 km
  • Gară: 16 km
  • Aeroport: 24 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
- Apartamentul dispune si de toaster, masina de spalat vase, cuptor mic portabil si gratar electric, pentru a putea gati si coace afara pe balcon; - Utilizarea grătarului și grătarului de grădină; - Posibilitate de dus a animalului de companie in curte; - Prosoapele sunt pentru utilizare in apartament, nu pentru exterior; - Prosoapele nu sunt pentru plaja; - Utilizarea mașinii de spălat + detergent contra cost de 3 €/1 spălare, de la 8 € o singură dată/inclus până la 3 spălări, de la 10 € o singură dată/inclus până la 4 spălări; - Sunt disponibile trei biciclete, loc de parcare - gratuit; - Wi-fi-Wlan.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Melita
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Velika Gorica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Melita, Iulie 2016
recomandare

cazare și gazde excelente.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartament cu Melita

Bună ziua, Multumesc pentru comentarii frumos. Suntem încântați că o seară frumoasă în apartamentul nostru, iar până la următoarea reuniune frumos să vă urez bun venit.

Melita Maksimović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, Vrem să vă simțiți ca acasă în apartament, pentru a profita la maximum de timp în Ugljan. Este marea noastră plăcere să vă trimitem, să vă arătăm Ugljan, să vă răspundem la întrebări și să vă satisfacem toate nevoile. Iubim animalele, în special câinii și le tratăm ca pe membrii familiei, astfel încât să fiți cu toții bineveniți.

Apartament Melita listare a fost vizualizat de 48839 ori de la 21.06.2016.