Apartamente ŠtoheraUgljan - Insule croate

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente noi, dotate modern, în Muline, pe insula Ugljan. Împrejurime liniștită într-o pădure de pini, la doar 3 minute de mers pe jos de magazine, plajă și restaurante. Internet Wi-Fi rapid in apartament. Apartamentele sunt situate la etajul 1 al unui bloc nou, cu parcare pazita. Aproape de orașul Zadar (20 de minute cu feribotul sau cu barca), conexiune excelentă cu feribotul sau barca rapidă (peste 20 de linii pe zi). Apartamentele sunt complet separate fizic (intrari separate, terase separate)! În Muline există numeroase plaje, iar în imediata apropiere a apartamentului se află una dintre cele mai frumoase plaje de pe insulă - Južna luka. La capătul insulei se află ultimul cătun din Ugljan - Muline. Muline abundă de plaje minunate, trasee bine întreținute, de-a lungul coastei și în interiorul țării, pentru drumeții și ciclism, iar din moment ce are un port și o acostare, este o destinație preferată pentru marinari.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru toate rezervarile este necesara plata unui avans in valoare de cca. 20% din suma totală. Toate celelalte detalii prin acord. Ora preferată de sosire în apartament este după ora 15:00 în ziua sosirii, iar plecarea până la ora 10:00 în ziua plecării. Sejur minim: 7 zile Schimbarea oaspetilor: doar sambata
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Pentru anularea cu 30 de zile sau mai mult înainte de sosire, se returnează 50% din avansul. Pentru anulări în perioada 0 - 30 de zile înainte de sosire, avansul nu se restituie.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 12 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 4 km
  • Disco club: 12 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O mulțime de piste de biciclete, alei. Oaspeții au la dispoziție un grătar electric. În Muline se află cel mai important sit arheologic de pe insula Ugljan din secolul I, cu rămășițele unei mari mori antice de ulei unde a fost produs faimosul ulei liburnian. Această moară de ulei a fost una dintre cele mai puternice din Marea Mediterană, iar lângă rămășițele ei există astăzi o replică fidelă în mărime naturală.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Štohera
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Asigurați-vă că vizitați...

O ședere cu adevărat plăcută într-un apartament excelent decorat și superb echipat, cu gazde foarte amabile. Laudă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2022
Visul de vară

Apartamentul este foarte curat si frumos decorat, gazdele sunt primitoare si muncitoare. În apropiere (aprox. 200 m) se află o plajă la care se poate ajunge printr-o potecă forestieră parfumată. În imediata apropiere se află belvederea Liburni (celinjak), care, împreună cu cetatea Sf. Mihovil merită cu siguranță o vizită. Apropierea unui restaurant, a unui mic magazin si a plajei da cu siguranta impresia de facilitati complete in timp ce te odihnesti intr-un mediu natural minunat.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bodohaz, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Multumesc pentru o vacanta minunata!

Cazarea a fost foarte curată, confortabilă și foarte bine echipată. Aproape de o plajă mică și un port frumos. În apropiere există și un mic magazin alimentar. Proprietarii au fost foarte prietenoși și amabili. Recomandăm cu căldură în special familiilor cu copii mici sau persoanelor care caută vacanțe active.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivica Štohera Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartamente Štohera listare a fost vizualizat de 12705 ori de la 01.06.2022.