Casa de vacanta Dido IveUgljan - Insule croate

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de vacanță Dido Ive este situată pe insula Ugljan, în Čeprljanda. Este inconjurata de plantatii mari de maslini, vita de vie si plante traditionale mediteraneene, si la 300 m de mare si plaja.Casa dispune de o bucatarie utilata (plita, masina de spalat vase, hota, cuptor cu microunde, filtru de cafea), living (TV, aer conditionat). , canapea extensibila), trei dormitoare si doua bai (masina de spalat rufe, fier de calcat, uscator de par). Lângă clădire sunt două locuri de parcare. Terasa spatioasa cu gratar este ideala pentru a va bucura de un mediu sanatos si de un climat placut. Portul de feriboturi se află la 13 km, iar din el pleacă zilnic un feribotul și o barcă spre Zadar la intervale regulate de o oră, iar călătoria durează 20 de minute. Insula Pasman este la 35 km și este legată de Ugljan printr-un pod. Insula Ugljan este cunoscută pentru vegetația sa luxuriantă mediteraneană, golfurile și plajele frumoase, marea de o puritate extraordinară și diversele facilități sportive (ciclism, drumeții). Posibilitatea de a închiria biciclete și plăci de surf

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire: de la ora 15:00 Plecare: până la ora 09:00 La trei zile de la rezervare este necesară plata a 30% din suma totală, iar în prima zi după sosire se achită suma integrală. La cererea oaspetelui se poate pune un pat suplimentar in camera, care se plateste 8 euro pe zi. La cererea oaspetelui se poate pune un patut, serviciul este gratuit. Taxa pentru animalele de companie este de 8 euro pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru a face șederea oaspeților noștri cât mai plăcută, aceștia sunt întâmpinați cu o băutură de bun venit. Oferim posibilitatea de a inchiria biciclete. Pe insula Ugljan sunt cinci piste de biciclete, de diferite dificultati. În imediata apropiere a casei de vacanță Dido Iva (500 m) se află terenuri de tenis și un teren de fotbal și școală de scufundări (700 m) care organizează cursuri de scufundări și excursii de o zi în lumea subacvatică locală cu o echipă profesionistă de instructori de scufundări. Orașul Ugljan este singurul oraș predominant de câmpie de pe insula Ugljan, ceea ce îl face potrivit pentru drumeții și plimbări. Pe frumoasa plaja de nisip Mostir (distanta: 700 m) puteti juca volei pe plaja, fiind ideala pentru neinotatori si copii. În apropierea insulei există frumuseți naturale precum NP Kornati.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Dido Ive
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, August 2023
Excelent

O casa foarte frumoasa, curata si confortabila intr-un mediu linistit, la cateva minute de plaja, cu o terasa spatioasa minunata, echipament pentru gratar si tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Gazda este foarte amabila si de ajutor. A fost o plăcere să stau, atât în casă, cât și în orașul Čeprljanda.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iunie 2022
Laudă

Spatioasa, curata, utilata, terasa mare frumoasa. Sunteți la câteva minute cu mașina de plaje minunate pentru copii. Recomandare caldă.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspunde la comentariu

Draga domnule. Pavao, Vă mulțumim foarte mult pentru recomandarea pentru o vacanță în Casa noastră Dido Ive! Salutări ție și prietenilor tăi! Mirjana

Orešje, Strmec samoborski, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, August 2021
Frumoasa!

Am petrecut una dintre cele mai frumoase vacanțe în casa Didei Iva. În imagini ne-a plăcut foarte mult casa și trăim este și mai frumoasă. Foarte îngrijit și curat, confortabil și a fost o plăcere să rămân în el. Vă recomandăm cu siguranță să vizitați Golful Činta și Plaja Suha. Așteptăm cu nerăbdare să rămânem din nou. Toate recomandările pentru o vacanță liniștită și relaxantă. Mulțumesc gazdelor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Šlosar Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Casa de vacanta Dido Ive listare a fost vizualizat de 37224 ori de la 03.07.2017.