Apartament ZorkoUmag - Istria

preț de la LEI 1.981 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Umag și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartament Zorko Umag (70 m2, A4 1) este situat în centrul Umagului, într-o parte liniștită a orașului, la doar 7 minute de mers pe jos de plaja locală. Apartamentul cu două dormitoare este distribuit pe două etaje ale unei vechi case din orașul Istrian. Casa a fost complet renovată într-un stil mediteranean modern și cald, iar pereții din piatră oferă o prospețime naturală plăcută în lunile călduroase de vară. Este ideal pentru o familie cu doi sau trei copii, două cupluri sau un grup de prieteni și poate găzdui maximum 5 persoane. Apartamentul este ideal pentru o vacanță activă orientată spre plaja, facilitățile orașului sau explorarea peninsulei Istrece.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul include: taxa turistică, impozit, lenjerie de pat și prosoape, aer condiționat, internet wireless, TV prin satelit și parcare sunt incluse în preț. Copii până la 12 ani gratis. Copiii cu vârsta peste 12 ani sunt considerați adulți. Nu acceptăm animale de companie. Pentru sejururile mai scurte de 3 nopți, prețul poate fi crescut cu 20-30%. Rezervarea se face prin plata unui avans în valoare de 20% din prețul total de închiriere al apartamentului pentru o anumită perioadă. Sosirea în apartament este după ora 16.00 (cu notificare prealabilă), iar plecarea până la ora 10.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 80 km
  • Port: 700 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 300 m
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dintr-un drum lateral al orașului, acesta se transformă într-o curte care este împărțită vecinilor. Există o parcare privată pentru două mașini și o masă cu bănci. O scară exterioară cu un balcon mic duce la primul etaj, unde există o bucătărie cu living, un dormitor cu un pat dublu și o toaletă comună. O scară interioară duce la mansarda înaltă, unde există o baie spațioasă și un al doilea dormitor cu un pat dublu. În această cameră este posibilă separarea paturilor și copiii îl adoră! Lenjeria de pat și prosoape sunt furnizate. Facilitățile includ wifi, TV prin satelit, aer condiționat la fiecare etaj. Bucătăria este complet utilată (aragaz electric, cuptor, frigider cu congelator, mașină de spălat vase, vase).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Zorko
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Milano, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Zorko, Iulie 2018
Foarte recomandată

Apartament spațios și încântător, complet dotat cu toate facilitățile și într-o locație fantastică, mai mult decât un preț adecvat. Absolut recomandat. Marco.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Prague, Cehia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartament Zorko, August 2015
Un loc minunat pentru a rămâne ...

Recent renovat apartament la mansardă cu aer condiționat. Curat și plăcut. Bucatarie complet echipata cu aparate noi. Doua toalete si o baie mare. Aproape de plajă și de centrul. O multime de spatiu pentru 4 persoane. Până în prezent, cel mai frumos apartament unde am fost în Croația. Toate acestea la un pret foarte bun.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Budampešta, Ungaria
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartament Zorko, Mai 2015
Casă cu suflet

Casă veche cu curte, ziduri de piatră, bucatarie echipata cu toate aparatele, bai si camere împrejurimi confortabile, curate, îngrijite, liniștite, o oază în aglomerat Umag. Preț mult sub costul de cazare de aceeași calitate. Am fost cu părinții săi și doi copii, a fost foarte frumos. Cazare Pohvla. Destinație este OK având orașele frumusețe Istrarskih din zonă și divertisment pentru copii și adulți.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivana, Emanuel Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartament Zorko listare a fost vizualizat de 45030 ori de la 18.04.2015.