Casa de vacanta K Relax PlaceVaraždinske Toplice - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 6 pe noapte
Descriere detaliata

Casa de vacanță K Relax Place este situată în Varaždinske Toplice pe un deal liniștit într-o stradă fără fund și este înconjurată de pădure pe două părți și la doar 1 minut de ieșirea de pe autostrada Zagreb-Goričan. Casa a fost construita in 2021, iar interiorul este decorat intr-un stil modern minimalist. În interiorul clădirii există trei dormitoare cu paturi duble mari, ceea ce garantează un sejur confortabil și odihnă pentru 6 adulți. Bucataria este complet utilata cu toate electrocasnicele si aparatele necesare pentru a satisface nevoile celor mai gurmanzi sau chiar celor care doresc doar sa reincalzeasca rapid ceva. De asemenea, mai conține o sufragerie, un living cu un televizor cu ecran mare de 55" și conținut Netflix; două băi și o saună. Pentru încălzire și răcire folosim energie verde printr-o pompă de căldură, care garantează o ședere plăcută pe tot parcursul anului. există o terasă mare acoperită, grătar cu echipament pentru grătar, mobilier de grădină, șezlonguri pentru plajă și un jacuzzi mare cu vedere la pădure.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Nu acceptam numerar, plata exclusiv in contul de tranzactie. Ora sosirii 16:00 – 22:00 Plecare 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele poate anula gratuit cu până la 14 zile înainte de sosire. În caz de anulare cu 14 zile înainte de sosire, oaspetele va achita suma totală cu posibilitatea de a schimba programarea în funcție de disponibilitate. Dacă oaspetele nu se prezintă, se va încasa suma totală.
Distante
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
Extra oferta
După ce ați intrat în instalație, puteți găsi numele și parola rețelei pentru Internetul fără fir. Sistemul de incalzire (incalzire in pardoseala) si racire (colectori cu ventilator de perete) functioneaza cu ajutorul unei pompe de caldura, astfel incat puteti regla temperatura de incalzire in fiecare incapere folosind termostate digitale. Toți oaspeții noștri beneficiază de reduceri la restaurantele locale din Varaždinske Toplice de 5%-10% pentru plata în numerar, unele dintre ele livrând și mâncare. Lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse în preț. Sauna este situată în interiorul clădirii. Piscina privată cu hidromasaj în aer liber este deschisă pe tot parcursul anului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta K Relax Place
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dubravko Kontrec
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Îmi place să îmi petrec timpul liber cu familia și să ies cu prietenii. De asemenea, aștept cu nerăbdare să-mi fac prieteni noi, de aceea am decis să închiriez o casă de vacanță.

Casa de vacanta K Relax Place listare a fost vizualizat de 2499 ori de la 12.07.2023.