Casa de vacanta Wellness GudciVelika Gorica - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 5 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Velika Gorica și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Casa de vacanță „Wellness House Gudci” este situată pe dealurile din Vukomeričke gorice, în orașul Gudci. Este înconjurat de pădure, podgorii și natură pură. Este plin de conținut pentru odihnă și distracție. Se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Franjo Tuđman. Contine o sauna mare pentru 5 persoane care are un loc de culcare si posibilitatea de a regla temperatura astfel incat sa ai atat o sauna finlandeza cat si una Bio in functie de nevoi, incalzirea prin pardoseala este in toata zona wellness, o piscina cu hidromasaj. cu un număr mare de jeturi și un Ozonator care este responsabil pentru dezinfecția constantă a apei. Un difuzor de aromoterapie este disponibil pentru toți oaspeții. Centrul de wellness este disponibil 24 de ore pe zi și are intrare separată. Vederea este doar a naturii. Perdele opace, iluminare LED, cer înstelat, duș termostatic mare. Capacul termic al piscinei, temperatura piscinei cu hidromasaj pot fi reglate individual. Terapia prin culoare este disponibilă în saună și piscina cu hidromasaj.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in în ziua sosirii de la ora 15:00 Check-out în ziua plecării până la ora 11:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Extra oferta
casă de vacanță casă pentru mici sărbători centru spa mini wellness jacuzzi saună finlandeză terasă acoperită zonă de relaxare relaxare șezlonguri plimbări în pădure
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Wellness Gudci
Maja Božić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Wellness Gudci listare a fost vizualizat de 3199 ori de la 19.04.2023.