Apartamente OrošnjakVinišće - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Din cauza virusului corona (COVID-19), în prezent sunt implementate măsuri suplimentare de siguranță și igienă. Apartamente complet echipate, cu aer condiționat și piscină, într-o zonă liniștită din Vinišće. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos de plajă și centrul orașului, restaurante și cafenele. Oferim: parcare proprie împrejmuită, piscină, grădină mare pentru adulți și copii pentru socializare, grătar, duș exterior, Wi-Fi în interiorul casei și în grădină, lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse în prețul de închiriere. Gazdele dumneavoastră vă pot ajuta să pregătiți prânzul sau cina la grătar (pește, caracatiță, creveți, calmari, scoici). De asemenea, putem organiza excursii cu barca către insulele și golfurile învecinate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosire, iar un avans de 20% se plătește după rezervarea unității de cazare. NOTĂ: Animalele de companie mici (până la 5 kg) sunt acceptate cu notificare și acord la rezervare, iar prețul pentru animale de companie pe zi de ședere este de 5 euro. Momentul ideal pentru a ajunge la apartamentul dumneavoastră este după ora 15:00, dar este posibil și mai devreme cu acord prealabil. Momentul ideal pentru a vă părăsi apartamentul în ultima zi a sejurului dumneavoastră este înainte de ora 10, dar poate fi prelungit de comun acord cu gazda.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este nerambursabilă, servește drept garanție a sosirii oaspetelui la ora specificată.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 15 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 800 m
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Gazdele vă vor întâmpina cu o băutură de bun venit, precum și sfaturi despre cum să vă faceți șederea cât mai plăcută și vă vor îndruma către cele mai bune restaurante și cele mai apropiate magazine. Cei interesați de agroturism pot vizita împreună cu gazdele și viile de măslini din apropiere și pot vedea singuri procesul natural de obținere a uleiului de măsline, vinului și rachiului, pe care le pot degusta și cumpăra în același timp. Vinišće are trasee de biciclete marcate, așa că, dacă sunteți un fan de ciclism, vă sfătuim să vă aduceți propria bicicletă în această vacanță.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Orošnjak
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Żory, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+2, Iulie 2022
Apartament 3 + 2

Apartament bine echipat cu tot ce ai nevoie pentru sejurul tau. Piscina este grozava, curatata in fiecare zi si bine intretinuta. Proprietari drăguți și de ajutor. Orașul Vinisce este un loc liniștit departe de mulțimile de oameni. În apropiere se află câteva plaje frumoase, inclusiv în Marina, plaja Stari Trogir

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Tymákov, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Orošnjak, Septembrie 2018
Apartamente Orosnjak

Destul de liniștită, curată, o gazdă plăcută și plăcută.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Vinisce , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Orošnjak, August 2018
Apartament frumos și curat.

Apartament frumos, foarte bine întreținut de gazde și dotat cu tot ce aveți nevoie.În această casă există o piscină care este curățată sistematic de către gazde.La locul perfect pentru a vă relaxa și reîncărca bateriile.Pe terasa puteți sta și vă bucurați de priveliștea frumoasă a mării. perfect pentru relaxare si uitare pentru viata de zi cu zi Sunt foarte mult aici si ma voi intoarce aici pentru un an si va recomand tuturor celor care cauta un apartament curat cu o piscina si odihna intr-o zona linistita.Existand, de asemenea, un gratar unde puteti gratar.Gospodariile acestui apartament sunt foarte primitoare , cu o inimă bună, amabil și grijuliu pentru curățenia acestei facilități, care lasă timp pentru oaspeții care iau bărci private pentru călătorii, îi voi recomanda acest apartament cu o conștiință onestă și știu că toată lumea va fi mulțumită de același cârlig după trecerea vacanței.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Petra Grcic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Orošnjak listare a fost vizualizat de 38715 ori de la 09.06.2015.