Apartamente GlavinaVinišće - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.981 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele complet echipate și moderne Glavina sunt situate la 30 m de mare, cu vedere la mare. Apartamentele au aer condiționat cu parcare proprie și posibilitatea de a folosi grătarul. Oferim posibilități de pescuit și excursii cu barca de familie. În apropiere se află numeroase restaurante, magazine și brutării. Apartament Glavina 1 - 4 2 dane Apartament Glavina 2 - 4 2 dane Apartament Glavina 1 Glavina 2 - 8 4 paturi

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Este necesară 30% din suma necesară pentru efectuarea unei rezervări. Restul se plătește proprietarului la sosirea la unitatea de cazare. Numărul de cont este trimis pentru fiecare interogare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 50 m
  • Gară: 400 km
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 10 m
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Informații suplimentare Dragi oaspeți, sunteți bineveniți în apartamentele moderne și mobilate Glavina din Vinišće, într-un loc mic și liniștit de pe coasta dalmată, între Trogir și Šibenik, la numai 40 km de Split. Apartamentele Glavina pot găzdui până la 12 persoane, dar și împărțirea în 2 apartamente spațioase și confortabile separate pentru 6 persoane, fiecare cu o terasă mare pentru o zi întreagă, bucătărie modernă și living, baie, două camere confortabile și aerisite, aer condiționat, WIFI, televizor LED și antena SAT ... Apartamentele au o terasă spațioasă și mobilată și posibilitatea de a folosi grătarul. Câteva plaje frumoase, situate chiar sub apartament, sunt cunoscute pentru marea ei limpede, limpede și limpede, și situată pe pietricele și pietricele oferind fiecărui oaspete o oportunitate ideală pentru scăldatul pe tot parcursul zilei, relaxându-se și bucurându-se
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Glavina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Piekary Śląskie, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2019
O vacanță minunată!

A fost o vacanță foarte bună, în principal datorită șederii în apartamentul Glavina. Tot ceea ce este descris și imaginile descriu starea actuală. Camere și baie curată, terasa foarte funcțională. În bucătărie, tot ce ai nevoie. Este, de asemenea, demn de menționat gazdele care nu locuiesc pe site ei vizitează oaspeții și sunt foarte frumos și de ajutor. Recomand acest loc dacă cineva caută o cazare bună la un preț accesibil.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Marcin (Marcin)

Dragi invitați, vă mulțumim pentru astfel de cuvinte frumoase! Sperăm să vă vedem în viitor!

Zduńska Wola , Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Glavina, Iulie 2018
peste noapte

Totul descris, locație bună, liniște, un loc ideal pentru familii cu copii care caută odihnă și nu discoteci, proprietari plăcut și de ajutor. Familia Skowronek din Zduńska Wola POLONIA. Salutări.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartmani Glavina Vinišće

Dragi oaspeți, vă mulțumim pentru astfel de cuvinte frumoase! Am fost mulțumiți. Suntem foarte fericiți că v-ați plăcut pe toți și am fost fericiți să fim oaspeții noștri! Sperăm să vă vedem în viitor!

Opole, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Glavina, Iulie 2017
apartamente Super

Apartamente în conformitate cu descrierea. Curate, bine întreținute. Proprietarii foarte frumos si terasa pomocni.Przepiękny unde vă puteți relaxa pe șezlonguri și bucurați-vă de mare minunat. Echipat cu tot ce ai nevoie. Zewnętrzy la duș și de a folosi gratar prea. Aproape de plaja, la magazine prea. În fiecare dimineață, puteți cumpăra pește proaspăt. loc foarte frumos mici, unde clima este perfectă, vântul suflă de la mare, care este o raritate în Croația. În ciuda vremii calde, vă puteți odihni și să se relaxeze. Singurul dezavantaj este faptul că apartamentul nu are un loc umbrit pentru a parca mașina. În afară de asta, totul mare. Drumul spre partea de sus a Marina nu este oneroase. Este în valoare de golf unitate de Trogir, drumul infricosator, dar punctul de vedere ca și Caraibe. Vom reveni cu siguranta acolo din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ankica Glavina Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Glavina listare a fost vizualizat de 67387 ori de la 10.11.2015.