Apartamente BarbaraVir - Insule croate

preț de la LEI 1.077 pe noapte
Descriere detaliata

Închiriem trei apartamente identice mai mari pentru 4 persoane și un apartament mai mic pentru două persoane. Una mai mare este la parter în stânga și două la primul etaj. Cel mai mic este la parter în dreapta. Apartamentele mai mari au două dormitoare și o cameră de zi, în timp ce apartamentele mai mici au un dormitor și o cameră de zi. Fiecare apartament are intrare separata si terasa de 12 mp. În apartamente primești toată lenjeria de pat și ustensilele pentru gătit și servit mâncarea. Oaspeții sunt rugați să-și aducă propriile mijloace pentru spălarea și ștergerea vaselor, precum și prosoape pentru baie și totul pentru igiena personală. Cea mai apropiată plajă (Žitna uvala) este la 100 de metri. Există o promenadă lungă și o pistă de biciclete de-a lungul plajei. Pe plajă sunt mai multe restaurante cu fast-food, înghețată, brutărie. Pe o rază de 150-250 de metri se află un magazin de fructe, mai multe magazine alimentare și magazine cu echipament de plajă. Strada noastră nu este aglomerată. Este folosit doar de chiriașii și oaspeții săi. Asfaltat, are iluminat. Oaspeții au opțiunea de a folosi aerul condiționat, iar acesta este taxat suplimentar dacă este utilizat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Când ne punem de acord cu totul, fie verbal, fie în scris, și îmi confirmați că doriți să rezervați, vă voi scrie că apartamentul vă este rezervat de la data sosirii până la data plecării. De asemenea, vă trimit informații pentru plata în avans. Se achita in 5 zile lucratoare si reprezinta 20% din pretul total. Cand vad plata ta pe cont te informez ca am primit plata si ca apartamentul te asteapta. Daca nu primesc avansul in perioada respectiva, consider ca ati renuntat la rezervare. Restul îl plătiți când ajungeți la apartament. Ajungi la apartament la ora 12, iar dimineata pleci la ora 9. Apa din apartament este folosită pentru orice, în afară de băut. Poți să gătești în el, să te speli pe dinți, fructe, legume... doar nu-l bea dacă nu este fiert.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 1.5 km
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 1.5 km
 • Farmacie: 1.5 km
 • Oficiu poştal: 1.5 km
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 1.5 km
 • Aeroport: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție o curte mare împrejmuită. În spatele casei avem un duș exterior cu apă caldă și rece. Fiecare poate face duș când vrea. Alaturi de casa, la o distanta suficienta de apartament, se afla un gratar. De asemenea, este disponibil pentru toți oaspeții. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru ca copiii să se joace. Și cel mai important, îți parchezi mașina într-o curte împrejmuită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Barbara
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Barbara Florjan
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Oaspeți respectați! Suntem o familie care închiriem apartamente de mulți ani. În fiecare an, avem jumătate dintre oaspeții noștri obișnuiți care își petrec vara cu noi ani de zile și sunt cea mai bună reclamă a noastră. Cu toate acestea, oaspeții noi sunt bineveniți și întotdeauna bineveniți. Vă dorim un sejur plăcut și vacanță în apartamentele noastre și experiențe de neuitat pe frumoasa insulă Vir.

Apartamente Barbara listare a fost vizualizat de 485 ori de la 20.01.2023.