Apartamente BarbaraVir - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Descriere detaliata

Închiriem trei apartamente identice, mai mari, cu aer condiționat pentru 4 persoane și un apartament mai mic pentru două persoane. Una mai mare este la parter în stânga și două la primul etaj. Cel mai mic este la parter în dreapta. Apartamentele mai mari au două dormitoare și o cameră de zi, în timp ce apartamentele mai mici au un dormitor și o cameră de zi. Fiecare apartament are intrare separata si terasa de 12 mp. În apartamente primești toată lenjeria de pat și vesela pentru gătit și servirea alimentelor și băuturii. Oaspeții sunt rugați să-și aducă propriile mijloace pentru spălarea și ștergerea vaselor, precum și prosoape pentru baie și totul pentru igiena personală. Cea mai apropiată plajă (Žitna uvala) este la 100 m. Afară pe plajă este pietriș, iar în apă este nisip. Este potrivit pentru copii. Există o promenadă lungă și o pistă de biciclete de-a lungul plajei. Există mai multe restaurante, înghețată și o brutărie pe plajă. Pe o rază de 150-250 de metri se află un magazin de fructe, mai multe magazine alimentare și magazine cu echipament de plajă. Strada noastră nu este aglomerată. Este folosit doar de chiriașii și oaspeții săi. Este pavata si dispune de iluminat public.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Când suntem de acord cu rezervarea, vă voi trimite informațiile pentru plata în avans. Se achita in cont in termen de 3 zile lucratoare si reprezinta 20% din pretul total al rezervarii. Când văd plata dvs. în cont, vă informez că am primit plata în avans. Restul îl puteți plăti în cont cu câteva zile înainte de sosire sau în numerar când ajungeți la apartament. Ora ideală de sosire este ora 13.00, iar plecarea dimineața la ora 9.00. Folosim apa din apartament pentru orice, în afară de băut. Gătim, ne periem pe dinți, fructe, legume și facem duș în ea. Nu-l bem dacă nu este fiert. Acesta este cazul în majoritatea apartamentelor de pe insula Vir. Toate magazinele au suficientă apă în sticle de 1,5 litri și 7 litri.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție o curte mare împrejmuită. În spatele casei avem un duș exterior cu apă caldă și rece. Fiecare poate face duș când vrea. Alaturi de casa, la o distanta suficienta de apartament, se afla un gratar. De asemenea, este disponibil pentru toți oaspeții. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru ca copiii să se joace. Și cel mai important, îți parchezi mașina într-o curte împrejmuită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Barbara
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Barbara Florjan
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Oaspeți respectați! Suntem o familie care închiriem apartamente de mulți ani. În fiecare an, avem jumătate dintre oaspeții noștri obișnuiți care își petrec vara cu noi ani de zile și sunt cea mai bună reclamă a noastră. Cu toate acestea, oaspeții noi sunt bineveniți și întotdeauna bineveniți. Vă dorim un sejur plăcut și vacanță în apartamentele noastre și experiențe de neuitat pe frumoasa insulă Vir.

Apartamente Barbara listare a fost vizualizat de 14243 ori de la 20.01.2023.