Apartamente CrystalVir - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Închiriez apartamente recent renovate și mobilate modern în partea de sud, liniștită a insulei Vir. Proprietatea este situată la 5 minute de mers pe jos de plajă, înconjurată de verdeață, în afara drumului principal, care asigură o vacanță liniștită și confortabilă alături de familie și prieteni. Facilitatea are 2 unități separate: 1. Apartament 4 stele pentru 6 persoane (4 2) de 75 m2 și o terasă de 27m2. Apartamentul ocupă întregul etaj 1 și are 2 dormitoare cu 3 și 2 paturi, o bucătărie cu o sufragerie, un living (cu o canapea care se transformă într-un pat suplimentar) și 3 băi cu duș. Din living și bucătărie sunt 2 ieșiri la o terasă mare. 2. Apartament studio de 3 stele pentru 4 persoane de 37m2, situat la etajul II. Are un living cu bucătărie și zonă de luat masa, un dormitor, o baie și o terasă acoperită. Din living și de pe terasă există o priveliște frumoasă asupra mării și a împrejurimilor, care este mediul perfect pentru o vacanță plăcută. Parcare în fața casei și duș exterior.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: numerar Plata în avans: 20% Ora de sosire: după 14:00 Ora de plecare: până la 11 ore
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1.4 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.6 km
  • Farmacie: 1.6 km
  • Banca: 1.8 km
  • Oficiu poştal: 1.8 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Crystal
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Napkor, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Iulie 2023
Locul perfect pentru vacanta de vara!

Ne-am distrat grozav în vacanța noastră de o săptămână. Gazdele au fost foarte amabile și de ajutor. Apartamentul este foarte ordonat, bine dotat si confortabil. La mai multe plaje se poate ajunge pe jos sau la câteva minute cu mașina. Toată lumea o poate găsi pe cea care li se potrivește cel mai bine - plaja cu nisip care se adâncește încet sau plaja cu pietriș mai adâncă, potrivită pentru înot și scufundări, sunt de asemenea ușor accesibile. Merită să vizitați orașul vecin Nin sau Zadarul din apropiere. O alegere excelentă pentru o vacanță mai liniștită sau activă!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2022
Cazare excelentă și gazde minunate!

Am stat 12 zile în apartamentul Crystal în august 2022. Apartamentul este perfect ordonat, bogat echipat, spațios și plăcut de cazat. Suntem o familie cu doi copii (4 si 7 ani), in apartament si in imprejurimi aveam tot ce era necesar pentru o vacanta perfecta. Camere și băi spațioase și bogat echipate, bucătărie practică și modernă cu toate electrocasnicele și necesitățile posibile, terasă imensă pentru odihnă și distracție plăcută, parcare în curte, aproape de magazine, brutării și plaje frumoase, aproape de obiectivele turistice (Nin, Zadar, insule). ... )...toate acestea ne-au permis să avem o vacanță plăcută, motiv pentru care recomandăm această unitate de cazare oricui dorește să vină în Vir. Pe lângă toate acestea, ne-au simțit în mod deosebit gazdele minunate și familia lor care au fost discret disponibile pentru tot ajutorul de care aveam nevoie și care, cu căldura și cordialitatea lor, ne-au îmbogățit și mai mult vacanța în apartamentul lor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Leverkusen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2022
O vacanță foarte frumoasă, ne-am simțit foarte confortabil

Am fost pentru prima dată pe Vir și am fost norocoși să fim oaspeți ai lui Janja și Željko. Nu doar cazarea, ci și cei doi au devenit prieteni dragi foarte minunați în această perioadă. Nu au cruțat niciun efort și ne-au dus la spital unde aveam nevoie de ajutor și au petrecut jumătate de noapte în ambulanță ajutându-ne. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta. A doua zi au vrut să ne însoțească la policlinică. Din fericire, nu a fost necesar. Janja și Željko sunt gazde minunate. Apartamentul este foarte curat, mare și are tot ce aveți nevoie pentru o vacanță grozavă. Apartamentul este foarte modern si complet utilat. Fiecare dormitor are o baie cu duș, care a fost de mare ajutor cu trei femei. În fiecare cameră există un aparat de aer condiționat care este liniștit și răcorește frumos. Bucătăria este complet utilată și există și lucruri pe care le folosești rar, dar nu trebuie să cumperi în plus. Cum ar fi ulei, făină sau detergent pentru mașina de spălat vase. Pe terasa mare, cu o masă mare și scaune confortabile, puteți lua micul dejun sau cina. (Am luat doar micul dejun și cina). Ca și în recenzia anterioară a lui Peter și Jana, care au descris foarte bine apartamentul și zona, nu putem decât să confirmăm. Marea frumoasă este foarte aproape și, de asemenea, celelalte lucruri de care aveți nevoie pentru o vacanță frumoasă sunt foarte aproape. Puteți parca direct pe proprietate, iar lângă locurile de parcare există un duș exterior pe care îl puteți folosi. Cu siguranta vom reveni anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Janja Medved Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată,
Apartamente Crystal listare a fost vizualizat de 34081 ori de la 15.06.2018.