Apartamente Happy PineappleVir - Insule croate

preț de la LEI 866 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele recent moderne de pe insula Vir sunt dotate cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță plăcută și relaxantă. Apartamentele sunt situate la primul etaj al unei case de familie și fiecare are o terasă mare separată, precum și o bucătărie complet utilată, baie și dormitor și un loc de parcare care este 0-24 ore sub supraveghere video pentru siguranța mașinii dvs. Apartamentele sunt situate într-o parte liniștită a insulei, fără niciun zgomot nocturn și potrivite pentru copii, pentru că multe plaje au fundul nisipos și, în cele mai multe părți, sunt foarte puțin adânci și, prin urmare, sunt o alegere ideală pentru părinții cu copii. În apropiere există diverse plaje, promenade și toate celelalte facilități, cum ar fi magazine, brutării, cafenele, restaurante, farmacii, clinici, biserici, oficiul poștal și stația de autobuz. Toate facilitățile sunt la câțiva pași și nu este necesar să folosiți o mașină în timpul sejurului. Toate apartamentele au Wi-Fi, aer condiționat, ip tv și mașină de spălat, care sunt incluse în preț. Pentru toate celelalte informații și întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata este posibilă în numerar, precum și prin plată într-un cont bancar. Plata în avans se calculează prin acord. La prețuri obișnuite, dacă unitatea de cazare este rezervată de un număr mai mic de persoane decât capacitatea maximă de cazare a apartamentului, se realizează o reducere pentru noapte. De asemenea, se face o reducere pentru rezervările în primul minut. Pentru un sejur de 1 sau 2 zile, prețul este mărit cu 30% din prețul obișnuit. Taxa turistică este inclusă în preț. Utilizarea aerului condiționat este inclusă în preț. Taxe suplimentare: 1. Copil fără pat 5 euro pe zi. 2. Patut 6 euro pe zi. Ora sosirii: după ora 14:00 Ora plecării: până la ora 10:00 Asigurați-vă că consultați site-ul nostru web, unde veți găsi toate informațiile detaliate despre șederea dvs. la noi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este rambursată prin acord.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 400 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Port: 300 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 1.8 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Avem posibilitatea să degustăm și să cumpărăm lichioruri de casă, gemuri, miere și brânzeturi. Este posibil să călătoriți cu o barcă cu motor, cu jet ski, precum și cu o plimbare cu metroul. Asigurăm transport către parcurile naționale din apropiere, precum și transport către și de la Aeroportul Zemunik. Vom fi întotdeauna bucuroși să recomandăm și să sugerăm alte conținuturi și oferte care ar putea să vă intereseze și să vă facă șederea pe insulă mai frumoasă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Happy Pineapple
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Žiar nad Hronom , Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Un loc frumos pentru o vacanta

Vă mulțumim pentru vacanța în apartamentul Happy Pineapple. Mediu foarte frumos si liniste cu o priveliste frumoasa. Gazde drăguțe și primitoare. Nu putem decât să recomandăm. Dorim mulți oaspeți mulțumiți Ne-ar plăcea să revenim din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Marija Jurina Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Franceză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Vă dorim o primire călduroasă din dorința de a găsi alături de noi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face șederea cât mai plăcută și relaxată. Voi fi întotdeauna fericit să răspund la orice întrebare, îngrijorare sau opinie cât mai curând posibil. Maria

Apartamente Happy Pineapple listare a fost vizualizat de 33598 ori de la 09.05.2020.