Apartamente IrenaVir - Insule croate

preț de la LEI 1.015 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate la doar 100 m de plajă. În plus față de apartamentele de la parter, toate cu vedere la mare. Există, de asemenea, acces gratuit la internet (wi-fi). AP jumătate 2, A1 - Parter; 40qm dimensiune, cameră de zi cu chicinetă și canapea extensibilă, dormitor cu pat dublu, baie (duș), terasă, 6qm. AP 3/2 2, A2, A3 (1), A4 (etajul 2); 40qm dimensiune, cameră de zi cu chicinetă și canapea extensibilă, dormitor cu pat dublu, baie (duș), balcon, 5qm. 1 AP / 3 2, A5 (etajul 2); 40qm dimensiune, cameră de zi cu chicinetă și canapea extensibilă, dormitor cu pat dublu și un pat simplu, baie (duș), balcon, 5qm. Toate apartamentele au TV prin satelit și internet (wi-fi). Parcare și grătar în curtea din spate. Bucătărie: factorii de decizie de cafea, ceainic electric, aragaz cu cuptor, 4 ochiuri, frigider. Apartamentul A5, bucataria este nici un cuptor și doar 2 plite. Notă: Toate apartamentele au încălzire și există posibilitatea de a rămâne în timpul iernii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma o rezervare, plata unui avans (30% din total). Restul se plătește la fața locului. Check-in: de la 14.00. Check-out: până la 10:00. Sosiri și plecări în iulie și august sunt posibile in zilele de sambata si duminica. în alte luni în fiecare zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Irena
Irena Barišić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Irena listare a fost vizualizat de 15560 ori de la 12.10.2014.