Apartament M & EVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentul nostru M&E oferă cazare pentru 6 persoane în Vodice, la 1 km de ACI Marina și la 2,8 km de clubul de noapte Hacienda. Este foarte modern, finisat cu materiale de cea mai înaltă calitate. Livingul și balconul au vedere la mare, la aproximativ 400 de metri distanță. Accesul WiFi este gratuit. Oaspeții au la dispoziție un living cu bucătărie, două dormitoare duble, două băi și un balcon spațios cu vedere. Dotările apartamentului includ: sufragerie - TV cu ecran plat (așa-numita Banana) cu acces la canale prin satelit - canapea de colț cu funcție de dormit - dulap de sticlă - masă ocazională. Bucătărie - plită electrică - cuptor electric - ceainic electric - prăjitor de pâine (prăjitor de pâine cu grătar mic) - tacâmuri, farfurii, pahare, căni, oale, tigăi etc. - masă + scaune Dormitoare - paturi - dulapuri chiuvetă cu raft și oglindă - bideu - vas de toaletă - cabină de duș cu duș - mașină de spălat WC - vas de toaletă - chiuvetă Există parcare privată gratuită pentru o singură mașină și există un parc de oraș gratuit în apropiere, dacă este necesar. Datorită faptului că proprietarii străini, contactați-ne prin e- trimiteți un e-mail la adresa goha605@interia.pl. Apartamentul are un serviciu național croat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Port: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Orașul Vodice cu o populație zilnică de puțin peste 6.000. rezidenții sunt una dintre cele mai vizitate stațiuni din Croația. Orașul este situat în Dalmația de Nord, lângă Sibenik. Vodice este situat într-un golf cu mai multe insule frumoase. În centrul stațiunii există un port de iahturi, iar chiar lângă acesta - în ambele direcții - plaje lungi și frumoase, cu o coborâre ușoară spre mare. Orașul nu are un centru special. De-a lungul mării există o stradă în jurul căreia continuă viața locuitorilor și a turiștilor. Strada servește și ca bulevard al mării pe care turiștii se plimbă toată ziua - mai ales seara. De-a lungul promenadei și piețelor învecinate există numeroase restaurante, taverne și baruri. Mulți dintre ei au mese așezate în aer liber. Există, de asemenea, buticuri și magazine de suveniruri. Întreaga zonă de coastă din centrul orașului este ocupată de un port de agrement frumos, iar unele dintre bărci și iahturi pot fi închiriate. Pe de altă parte, alte bărci sunt deținute de oameni bogați care locuiesc în fiecare zi în alte părți ale Europei și vin în Croația doar pentru vacanțe de vară. În ceea ce privește prețurile la alimente, acestea sunt comparabile cu prețurile din Polonia și chiar mai ieftine. Cele mai populare supermarketuri din oraș sunt: Plodine. Consum, Lidl etc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament M & E
Małgosia i Edmund Rybiccy Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Germană, Poloneză,
Apartament M & E listare a fost vizualizat de 10732 ori de la 12.04.2021.