Apartament RitaVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.223 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat la primul etaj și este complet echipat pentru a face familia să se simtă confortabil în timpul șederii. Este decorată într-un stil retro care amintește de Marea Mediterană așa cum a fost odinioară, astfel încât oaspetele să se simtă ca și cum ar fi venit să-și viziteze bunicii, în propria casă. Fiecare detaliu este ales sau realizat cu drag, astfel incat sa aiba tot ce are nevoie o gospodarie moderna. Casa in care se afla apartamentul este inconjurata de plante mediteraneene, trandafiri, citrice, un smochin mare si un cires. Oaspetele are o plimbare de 5 minute până la plajă și la 15 minute de mers pe jos până în centru, cu toate facilitățile unui oraș mai mic. Casa este situata intr-o zona linistita, iar la 50 m de aceasta se afla un post de politie. Vodice este situat perfect în centrul Adriaticii, ceea ce o face atractivă pentru excursii de o zi pe o rază de aproximativ 100 km (Zadar, Šibenik, Dalmatinska Zagora, Skradin, Split, Cascadele Krka, Kornati, insulele Prvić și Zlarin, piste de biciclete , promenadă recent renovată către orașul vecin Tribunj...).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Programarea va fi rezervată după ce oaspetele achită un avans în valoare de 30% din prețul total al cazării în contul gazdei, care va fi comunicat oaspetelui, iar acesta va achita restul de 70% imediat după sosirea in apartament. Oaspeții sunt primiți de la ora 14:00, ocazie cu care vor fi întâmpinați personal de gazda lor, în timp ce apartamentul trebuie eliberat până la ora 11:00 la plecare. Oaspetele trebuie să părăsească apartamentul în aceeași stare în care l-a găsit la sosire. Subliniem în mod special că fumatul și utilizarea oricăror substanțe toxice, precum și aducerea cu animale de companie, nu sunt permise în apartament. Din motive de siguranță, oaspetele este obligat să închidă aerul condiționat, să închidă luminatorul din baie și să încuie apartamentul de fiecare dată când părăsește apartamentul.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea programării cu 30 de zile înainte de sosire este gratuită. In cazul anularii cu 30-15 zile inainte de sosirea planificata, gazda retine rezervarea in suma suta la suta. În cazul în care se anulează cu mai puțin de 15 zile înainte de ziua sosirii planificate, rezervarea se reține în întregime, cu excepția cazului de forță majoră, când se va găsi o soluție cu oaspetele satisfăcătoare de ambele părți, ceea ce este în ultimă instanță. un scop comun.
Distante
  • Plajă: 700 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În apartament, fiecare oaspete va fi întâmpinat cu o băutură de bun venit, un dulce autohton de casă sau o altă specialitate pentru a-l împrospăta după întoarcerea din excursie. Oaspetele are la dispozitie o bucatarie complet utilata astfel incat sa se simta ca acasa (frigider cu congelator, congelator, cuptor cu microunde si cuptor cu ventilatie, placa cu inductie cu 4 zone, blender, toaster, ceainic, televizor, 120 de programe TV, Wi-Fi). Fi, Bialetti mocha, mixer pentru tort, mobilier de relaxare pe balcon de 12 m2, plase de tantari, masina de spalat, detergenti, baie si sampon pentru prima mana, hartie igienica, lenjerie de pat si prosoape, fete de masa, prosoape de bucatarie, parcare in zona curtea casei dedesubt cu cheie, o magazie pentru depozitarea bagajelor si alimentelor, precum si posibilitatea de a savura smochine coapte pentru cei care vin dupa 1.8.Gazda a cusut personal doua halate ca expresie a atentiei pentru oaspetii sai.Toate aceasta este inclusa in pretul cazarii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Rita
Renata Ćaćić-Sambolić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

O avocată pensionară care își petrece verile în Vodice și îi place să-și distreze prietenii și se bucură când se simt ca acasă cu ea.

Apartament Rita listare a fost vizualizat de 8315 ori de la 20.06.2022.