Apartamente MagnoliaVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Magnolia sunt situate la etajul 1 al unei case de familie, într-o zonă liniștită din Vodice, lângă hotelurile Olympia și Imperial. Apartamentele sunt la doar 5 minute de mers pe jos de plaja principală și la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Vodice. Internetul gratuit este disponibil în ambele apartamente, precum și parcare în fața casei. Fiecare apartament are 2 camere spațioase, o bucătărie complet utilată, cu un cuptor cu microunde, o plită cu inducție, un fierbător electric, un frigider și o baie privată cu mașină de spălat și uscător de păr. Apartamentul Magnolia 1 are o terasă spațioasă pentru a vă bucura de serile calde de vară, în timp ce Apartamentul 2 are un balcon mai mic. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră în Vodice și apartamentele noastre! :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora sosirii: de la 14:00 Ora plecării: până la 10:00 Dacă doriți să rezervați cazare în apartamentele noastre, trebuie să plătiți 30% din prețul total al cazării în contul nostru din Zagrebačka banka. Restul plății îl puteți plăti la sosire în numerar sau într-un cont bancar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vă puteți anula gratuit rezervarea de cazare cu o lună înainte de sosire.
Distante
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 1.2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Vă vom întâmpina la sosire cu o băutură de bun venit, produsele noastre de casă precum ulei de măsline, smochine uscate, migdale, frijii... În apartamente există și broșuri și cataloage suplimentare ale orașului Vodice despre facilitățile pe care le oferă. .
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Magnolia
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tereza Storic
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartamente Magnolia listare a fost vizualizat de 422 ori de la 08.04.2024.