Apartamente Vila LjubicaVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 3.095 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Petrece clipe de neuitat în interior de lux Villa Ljubica în centrul orașului. Vila contine 8 apartamente mobilate în mod excepțional de 85m2 chiar și în cazul în care fiecare persoană va avea liniște și confortul lui în timpul sejurului dumneavoastră. Cazare includ piscină, aer condiționat în toate camerele, WiFi, loc de parcare, care este tot gratuit pentru oaspeți. Apartamentul are o baie cu duș și toaletă separată, mașină de spălat vase, cuptor, aragaz, frigider, congelatoare, aragaz, masă cu 6 scaune, o canapea mare, lenjerie de pat, prosoape, TV prin satelit, TV LCD, terasa spațioasă / balcon, scaune, umbrele, prosoape, scaune de plajă, duș în aer liber, gratar, punte soare În plus față de punctele de vedere magice și o piscină de lux, înconjurat de plante indigene, locația noastră este excepțională pentru că suntem în centru, dar nici un zgomot. In apropiere se afla parcul Parcul Național Krka și Kornati și aqua, care este distractiv pentru întreaga familie. Oaspeții noștri se așteaptă și facilități suplimentare, cum ar fi o croazieră de noapte, etc.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxă este inclus în preț, precum și TVA-ul. Prețul pe care este exprimat este costurile finale, nu ascunse! În momentul rezervării, să fie plătit un depozit, restul contului la sosire. Toți oaspeții care stau la Vila Ljubica la intrarea in apartament este confirmat de acord cu regulile casei. Check-out este - la - 10. 00h check-in este - - 14 00h. La sosire, oaspeții vor fi atribuit un apartament special, printr-un sistem automat pentru alocarea de apartamente.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 65 km
  • Port: 70 m
  • Disco club: 1.9 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutură de bun venit este inclus în preț și martisoare mici surprize pentru toți oaspeții care stau la Villa Ljubica posibilitate de excursii organizate și un serviciu de taxi pentru plimbari la și de la aeroport
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Ljubica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
lugano, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Ljubica, Iulie 2016
Frumos!

Suntem din Elveția, a sosit în Zadar în luna a șaptea. apartament frumos ne aștepta și foarte curat. Piscina este mare, care este în fiecare zi curată. se pare că la fel ca și în imagini. Gazdele sunt foarte prietenoase.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Ljubica, August 2016
Perfecta !!!

Vila Ljubica arată mai bine decât trăiesc în imagini. Perfect curat, fără o singură obiecție. Serviciul este mai bun decât în ​​unele hoteluri mari. Ne-ar recomanda pe cineva care cauta o oaza de liniste si ne vom întoarce anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Branko Šiško Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

UA-79537479-1

Apartamente Vila Ljubica listare a fost vizualizat de 17497 ori de la 11.06.2016.