Apartament ZizulaVodnjan - Istria

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodnjan și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartament Zizula este un apartament nou, cu două etaje, cu 2 dormitoare, 2 băi și o terasă cu grătar. La primul etaj sunt living și sufragerie, bucătărie complet utilată și baie. La etajul 2 există 2 dormitoare și o baie. La cerere disponibile: pătuț și scaun pentru copii. Acesta are Wi-Fi gratuit, parcare privată și o cameră de depozitare pentru biciclete.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea apartamentului se plătește o plată în avans de 30% din prețul total, iar restul la sosire. Check-in: 16.00 ore Check out: 10 am
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 7 km
  • Plajă: 7 km
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Aeroport: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vodnjan are o multitudine de clădiri istorice, o mulțime de biserici, o mumie reală, cel mai înalt clopotniță din Istria și unii dintre cei mai buni producători de ulei de măsline din Croația. Plajele sunt la numai 10-15 minute cu mașina. Vodnjan are cea mai lungă stradă din întreaga Istrie. Există, de asemenea, cea mai îngustă stradă din Istria. Vodnjan este gazda Festivalului anual de măsline de măslini. Se desfășoară în noiembrie și aici puteți gusta unele dintre cele mai bune uleiuri de măsline din Istria. Unele dintre cele mai bune uleiuri de măsline din lume sunt produse de producătorii de ulei de măsline de la Vodnjan. Cele mai vechi măsline din această zonă, Olivo de mașina, au o vechime de 500 de ani și produc 400 kg de măsline anual.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Zizula
Ana Valic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartament Zizula listare a fost vizualizat de 19431 ori de la 16.05.2018.