Apartament 007Vukovar - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 1.981 pe noapte
Descriere detaliata

Vă dorim un sincer bun venit în orașul Vukovar și în apartamentul nostru luxos, cu speranța că veți părăsi Vukovar cu impresii de neuitat! Apartamentul are o suprafață de 59 m2, este clasificat cu 4 stele și dotat cu mobilier la comandă, un televizor mare cu ecran plat și Wi-Fi gratuit, aer condiționat, cu o logie mare care se poate închide cu jaluzelă cu o telecomandă dacă este necesar și toate electrocasnicele (mașină de spălat, mașină de spălat, uscător, mașină de spălat vase, frigider cu congelator, cuptor, plită încorporată). Apartamentul oferă cazare confortabilă pentru maximum 4 persoane cu confort și dotări superbe, iar oaspeții apartamentului au la dispoziție un loc de parcare gratuit. Din dormitor se vede râul Vuka, simbolul Vukovarului - Turnul de apă și turnurile clopotnițelor bisericilor din Vukovar. In apropierea cladirii se afla numeroase facilitati sportive, o promenada de-a lungul raului Vuka care duce la confluenta Vuka si Dunare, se afla la 550 m de centrul orasului si in imediata apropiere a tuturor obiectivelor si institutiilor orasului. . Ședere plăcută!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În cazul unei rezervări de cazare, plata în avans este de 30%, plata se face către IBAN-ul proprietarului unității, restul se plătește cu cel mult 48 de ore înainte de sosire. Apartamentul este disponibil pentru intrarea oaspeților de la 14:30 până la 12:00 sau prin aranjare. Plecarea oaspeților nu mai târziu de ora 11:30. La plecare, oaspeții pot lăsa cheia apartamentului în cutia de chei de lângă ușa din față. La sosire, oaspeții vor fi întâmpinați de gazdă pentru a preda cheile apartamentului și cheile rampei de parcare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursare 100% pentru rezervările anulate cu 30 sau mai multe zile înainte de sosire Rambursare 50% pentru anulări în termen de 10-30 de zile NU RESTITUIREA în termen de 10 zile până la începerea rezervării Proprietatea reține întregul avans în caz de neprezentare.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 26 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 600 m
Extra oferta
Pretul include o sticla de vin Ilok si o sticla de apa, mai multe tipuri de cafea si ceai. Taxa de turism este inclusa in pret. Parcarea gratuită este inclusă în preț. Fumatul este interzis. Acordăm o reducere pentru două sau mai multe nopți, precum și pentru sejururi mai lungi, max 45 de zile. Oferim o reducere specială oaspeților obișnuiți. Animalele de companie nu pot sta în unitate. Apartamentul nu este destinat desfasurarii petrecerilor si serbarilor sau odihnei zilnice.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament 007
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ana Filipović
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Descoperiți estul Croației! Simțiți spiritul vechiului Vukovar și relaxați-vă în atmosfera luxoasă a apartamentului, plimbați-vă în centrul orașului de-a lungul promenadei de-a lungul râului Vuka până la confluența Vuka cu Dunărea și relaxați-vă cu un pahar de vin la întoarcere.

Apartament 007 listare a fost vizualizat de 3571 ori de la 09.08.2023.