Casa de vacanta VesnaVukovar - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 9 pe noapte
Descriere detaliata

Vila este complet mobilata pentru un sejur placut, clasificata cu 4 stele. Este compus din patru dormitoare, două băi (una cu o cadă cu hidromasaj pentru două persoane și cealaltă cu o cabină de duș), un living mare și bucătărie, o galerie, o terasă închisă pentru zece persoane cu grătar și cuptor de pâine. Încălzirea este prin pardoseală, iar încălzirea suplimentară este un șemineu cu lemne. Parcare mare langa facilitate, loc de joaca pentru copii atat langa biserica cat si in interiorul facilitatii. Deoarece am o centrala fotovoltaica, incalzirea in pardoseala este electrica. Unitatea de cazare dispune de 8 paturi si, la nevoie, se pot amplasa 2 paturi suplimentare

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se face cu cel puțin 2 zile înainte de sosire, apoi se plătește 70% din avans în contul nostru bancar și restul de 30% la sosire. În caz de anulare în acest caz, avansul nu se restituie. În cazul unei rezervări cu două zile înainte de sosire, atunci 50% din avans se plătește în contul nostru bancar și restul 50% la sosire. În cazul unei astfel de rezervări, oaspetele poate anula rezervarea cu 7 zile înainte de sosire cu rambursarea întregii sume a rezervării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 11 km
  • Doctor: 11 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 12 km
  • Staţie de gaz: 11 km
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Aeroport: 28 km
  • Activităţi sportive: 11 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Vila este situată într-un sat pitoresc liniștit din Srijem, de-a lungul malurilor Dunării. Este situat între orașul Vukovar și orașul Ilok, la 12 km de Vukovar și 20 km de Ilok. Deoarece plaja și Dunărea se află la doar 100 de metri distanță de clădire, este posibil să înoți pe frumoasa plajă de nisip a Dunării, să faci plimbări cu barca și pescuit pe Dunăre și să campezi pe una dintre insulele de pe Dunăre sau pe lacul de lângă satul. Posibilitate de ciclism pe trasee de ciclism montan sau rutier. Posibilitatea de a vizita numeroase podgorii și numeroase crame, precum și de a degusta vinuri de calitate și oferta gastronomică largă a acestei regiuni. Prețul include băuturile de bun venit, care sunt într-un frigider plin. Deoarece cred că sunt un bucătar bun, pot pregăti și un prânz sau o cină de bun venit cu mâncarea la alegere la cererea oaspetelui, pentru care există o taxă suplimentară.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Vesna
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Milan Miljković
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

O gazdă prietenoasă și utilă, care vă va oferi ospitalitate și tot ajutorul pentru a vă face șederea cât mai plăcută în această parte pitorească a Srijem de lângă Dunăre și podgorii bogate, care abundă în ofertă istorică, etnologică, culturală și gastronomică. Un bucătar bun și gata să vă prezinte toate beneficiile acestei regiuni.

Casa de vacanta Vesna listare a fost vizualizat de 2951 ori de la 29.09.2023.