Apartamente AdrijanaŽaborić - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Stimați clienți, Dorim să vă oferim, dacă nu au fost încă decis, gratuit termeni în apartamentele noastre în Žaborić, Red Mercury, la 8 km de Sibenik. Apartamente, adică. Casa, ideal pentru vacanțe, este situat la 50 m de mare (și are propriul debarcader pentru înot), la 100 de metri de restaurante și pizzerii și la aproximativ 200 m de tabără Jasenovo, care este de 2 ori mai mare decât ultimii doi ani, a fost votat cel mai bun tabără croat. Extrem de apa limpede, aroma frumos de chiparos și pace perfectă face ca această parte a Adriaticii, ideal pentru vacanțe. Pentru Sibenik aveți 10 de minute de echitatie ușor, mall, Cineplex ... 12 km Primošten, la aproximativ 20 km de orientare, Parcul Național Krka lângă Sibenik, la 25 minute cu autostrada la Zadar, 35 min la Split. Apartamentele sunt noi și bine dotate. Apartament mare are o terasa acoperita de 30 m2, cu vedere frumoasă la mare și un apartament mai mic are, de asemenea, o mică terasă cu protecție solară. Vă dorim tuturor o ședere plăcută în Adrian și cele mai bune tot, oriunde vă aflați.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se poate face la fața locului cu depozitul anterior de 20%. Taxă este inclus.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 8 km
  • Aeroport: 80 km
  • Port: 8 km
  • Activităţi sportive: 60 m
  • Disco club: 9 km
  • Casino: 7 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Puteți utiliza, de asemenea grătar în aer liber și duș situate în interiorul clădirii. Golful este ideal pentru toate tipurile de sporturi nautice și pescuit. Este posibil de a închiria o barcă cu pedale și jednodjevni închiria o barcă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Adrijana
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
MALA NEDELJA, Slovenia
Bine (3/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Slovenia

Apartamentul este bine echipat, dar departe de toate, nu sunt magazine, restaurante sau brutarii in apropiere. Verificat anterior cu proprietarul, acesta a scris că magazinul se află la 300 m distanță, ceea ce nu este adevărat. Mașina de spălat nu funcționează corect, nu există masă în apartament. O masă de fier pe terasă, care de altfel este mare și umbrită, am putea pune niște șezlonguri. Proprietarul ne-a informat cu o zi înainte de plecare că trebuie să plecăm cel târziu la ora 8:30 dimineața. Recomand apartamentul persoanelor cărora nu le deranjează că trebuie să conducă în fiecare zi. Plaja este umbrită, dar nu există înghețată, brutărie sau bar în apropiere. Pe scurt, nimic.

Recomandat pentru : Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Afirmații neadevărate

Stimate domnule Slavko. A fost suficient să introduceți adresa noastră pe Google Maps: Dvajnka 6, 22108, Žaborić sau să mă întrebați despre tot ce spuneți că nu este în apropiere, ceea ce nu este deloc adevărat. Oricine folosește internetul este liber să verifice adresa noastră, pe care am scris-o, și vor vedea că greșești. De apartamentul nostru, restaurantul Veranda se află la aproximativ 300 m distanță, la 100 m mai departe este o cafenea cu înghețată, după încă 100 m există o tabără frumoasă, multiplu premiată, care are de toate, băuturi, înghețată și o selecție mare. de mancare. Deasupra taberei există și o brutărie cu tot ce este posibil. De cealaltă parte a apartamentului nostru sunt două magazine: Studenac și Djelo, iar dacă ai o problemă cu a-ți găsi drumul și, de asemenea, să conduci o mașină, atunci trebuie să o rezolvi în alt mod și să nu scrii neadevăruri. Am și capturi de ecran cu toate declarațiile mele de mai sus, așa că, dacă altcineva are vreo îndoială, nu ezitați să mă contactați și vor obține o reprezentare foarte detaliată și precisă a tot ceea ce este în apropiere și, bineînțeles, dincolo. În rest, pe terasa de 30 m2 (acoperită), există o masă drăguță pentru 4 persoane, iar în interiorul apartamentului din bucătărie, o masă foarte eficientă, la perete, pentru încă 3 persoane. Ei bine, dacă asta nu este suficient, atunci chiar nu știu ce să spun. Ai toate pozele pe pagina si totul este vizibil. Cat despre aparat, probabil ca nu stii sa il folosesti, altfel a fost folosit de max 30-40 de ori, deci este nou. Așadar, în apropiere avem tot ce nu ați văzut, ați putut sau nu ați știut să găsiți: magazin, restaurant, camping cu cafenea și mâncare, bar, cafenea în plus, înghețată și brutărie.... Vă întreb tot nou, potențial , viitorii oaspeți să nu ezitați să-i contactați și vor primi informații foarte detaliate despre orice, și vă propun, domnule Slavko, să mergeți în vacanță anul viitor într-un astfel de loc (dacă există chiar oriunde în lume) unde dvs. apartamentul va fi chiar lângă tot ce ai menționat că nu suntem acolo fără ca tu, Doamne ferește, să mergi câțiva metri sau 100, 200, 300 m (sau, Doamne ferește, să pleci). De asemenea, vă rog să reintroduceți adresa noastră în Google Maps pentru a vă asigura că nu aveți dreptate și că nu induceți în eroare viitorii oaspeți cu comentar

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Adrijana, Iunie 2018
Un apartament foarte frumos

Apartamentul este situat într-o locație liniștită și liniștită, este foarte spațios și confortabil pentru o vacanță mai lungă, în special pentru familiile cu copii. Echipat cu tot conținutul necesar. Am fost deosebit de încântați de terasa mare cu vedere la mare. Terasa este în cea mai mare parte umbrită, astfel încât este posibil să stați pe tot parcursul zilei. La plaja frumoasa, cu o umbra usoara este de 8 minute. plimbare, iar marea este limpede, curată și întotdeauna destul de caldă. În apropiere se află centrele turistice Sibenik, Vodice, Primošten și Rogoznica cu atracțiile sale, parcurile naționale și alegerea pentru vizitarea obiectivelor turistice și aventură este foarte largă. Vă recomandăm!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bratislava , Slovacia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Adrijana, Iulie 2017
Excelent apartament

Acest apartament cu siguranta recomanda. Am petrecut acolo o vacanță frumoasă cu copii. Apartamentul este bine mobilat. Turiști vor aprecia frumoasa terasa mare cu vedere la mare. Este un mediu liniștit. mare limpede frumos. Și dacă Tânjești pentru turism, în apropierea marilor centre turistice - Primošten, Sibenik.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Damir Peša Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi vizitatori, vă dorim un sejur plăcut și memorabil în Adrian. Aici mare și în aer au un miros unic, specific doar pentru această parte a Adriaticii. Vei primi cu siguranță înapoi la casele lor, mai fericită, plin de energie și vesel ....

Apartamente Adrijana listare a fost vizualizat de 38894 ori de la 13.07.2017.