Apartament AgapeZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.847 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

marca de lux apartament nou într-o locație unică. Amplasat într-o cartiere elegant, liniștit și sigur în apropiere de mare și de centrul orașului (5 minute de mers pe jos). Apartamentul dispune de un garaj privat. In apropiere se afla toate facilitatile necesare: restaurante, baruri, oficiu postal, banci, saloane de frumusețe, plaja orașului, cepka de gaze, pe piață, pe piața de pește, port, atracțiile orașului, taxi, etc ... Apartamentul este novopremljen cele mai înalte standarde (95 m2) este format din trei camere și fiecare are un LCD. Maestru dormitor are o baie privată. Cea de a doua baie este dotată cu o mașină de spălat și uscător pentru mărfuri. Camera de zi si sala de mese sunt însorite, cu pereți de sticlă, care duc la balcon și dotate cu toate cele necesare: LCD, internet, interfon, masina de spalat vase, hota, cuptor și tacâmuri. Balcon are o terasă frumoasă ideală pentru micul dejun dimineața și relaxantă. Aeroportul se află la 12 km distanță de apartamente și există o posibilitate de organizare a transportului și oferă, de asemenea, de ajutor în organizarea călătoriei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 50 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 50 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 500 m
  • Parcul Național: 100 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Agape
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Sukosan, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Agape, Iulie 2015
Apartamente de mare pentru două - și prietenii cu patru picioare

Apartament mare și confortabil, cu vederi minunate într-o locație frumoasă pentru a vă relaxa. Manager de foarte prietenos, care este un ajutor și consiliere în toate problemele deoparte. Lucrurile "mici", care sunt necesare pentru viața de zi cu zi, sunt toate acolo - mai ales în bucătărie, precum și prosoape și foi. Apartamentele sunt la fel de mare cum este descris și poate fi, de asemenea, văzut în imagini. Plaja este foarte frumos și la doar 5 minute de mers pe jos. Toate, în toate a fost o vacanta perfecta. Multumesc pentru tot! Ne vom întoarce cu siguranță ;-)

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Agape, Iulie 2015
GROZAV !!!!!!!!!!!!!!!

În acest an, prima dată când am fost în Sukošan și am avut privilegiul de a sta într-un apartament frumos, ideal pentru copii, părinți .... doar minunat !!!! Vacanta perfecta - un apartament frumos, o plaja frumoasa, care este aproape de ... și sper sincer că vom avea să-și petreacă vacanța acolo !!! Vă mulțumim pentru Luke, care este mereu în starea de spirit pentru a răspunde la o serie de întrebări și bunătatea lui. SIMPLY PERFECT și frumos ANUAL !!!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salut

Vă mulțumim pentru comentariile dvs. minunat !!! O mulțime de ceea ce înseamnă pentru mine. Sper să te văd cândva în viitor. Noroc și bun venit familia !!!

55122, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Agape, August 2014
Vacanță de ciocan :)

Marea statiune, gazdele foarte foarte frumos! Am avut o mare de timp. Cu copii foarte recomandat, la mare nu este departe de plimbare de 5 minute. pentru a ajunge la plajă djeciji Raj pentru copii și adulți un vis. Vom reveni !!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Luka Sturnela Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Agape listare a fost vizualizat de 21012 ori de la 28.01.2014.