Apartament City CenterZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament (apartament) este situat într-o locație excelentă în centrul orașului, chiar lângă piața principală. Situat la primul etaj și este format dintr-un dormitor, baie, bucatarie, sala de mese si camera de zi. Apartamentul este complet utilat: masina de spalat vase, masina de spalat, aer conditionat, televiziune prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi ... Unitatea este ideală pentru două persoane, deoarece are un pat dublu pentru două persoane. De asemenea, în camera de zi are o canapea. Apartamentul este situat în zona pietonală și toate atracțiile istorice și culturale, muzee, la doar câțiva pași. De asemenea, restaurante, baruri, banca, farmacie ... Centrul turistic este doar un minut distanță. Stația de autobuz se află la 3 minute de apartament și parcare publică (se aplică taxe), precum și standul de taxi al apartamentului sunt doar un minut distanță. Apartamentul se afla intr-o locatie deosebita si face explorarea Zadar si simplu frumusetea si simplu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma o rezervare, depozit este de 20% din prețul total. Restul prețului plătit de către oaspeții la sosire, sau în avans pe cont. În cazul în care cazarea este plătită în avans, în cazul anulării 7 zile înainte de sosire se întoarce prețul de cazare, cu excepția pentru plata depozitului. Ora de sosire: 15:00 Ora de plecare: 12:00 (prânz)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Restaurant: 10 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 12 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament City Center
Pero Anić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Apartament City Center listare a fost vizualizat de 3637 ori de la 09.05.2016.