Apartamente HobbitZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În noua casă privată din Zadar în cartierul orașului Arbanasi sunt două apartamente (categoria 4 stele). Fiecare apartament are intrare separată și intimitate. Aer condiționat în fiecare cameră. Încălzirea prin pardoseală în fiecare cameră. La primul etaj se află HOBBIT1 (5 2), un apartament complet echipat cu bucătărie. Două băi cu toaletă. Terasă mare cu masă. La parter este un apartament complet echipat cu bucătărie HOBBIT2 (4 2). Baie spațioasă cu toaletă. Sală de mese mare, cu acces la curte și masă. Fiecare apartament are mașină de spălat vase, mașină de spălat, masă de călcat și fier de călcat, uscător de păr, pătuț, scaun înalt, cadă, toaletă și noptieră pentru bebeluși, TV prin satelit cu programe naționale în mai multe limbi mondiale și programe pentru copii, internet WIFI. Magazin alimentar în imediata apropiere - 40 m. Autobuz urban spre centrul din apropiere - 20 m. Mergeți pe malul mării până în centru aproximativ 20 min. Plaje la alegere în apropiere - 4 minute de mers pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru sejururi mai lungi (o lună și mai mult) o reducere mare la preț prin acord. Rezervare cazare cu plata în avans de 30% din suma convenită.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este rambursată integral numai în cazul imposibilității de a consuma serviciul din cauza forței majore, a măsurilor de interdicție extraordinară și a restricțiilor de călătorie în Croația.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 900 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Aeroport: 6 km
  • Port: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Parcarea privată lângă apartament este inclusă în preț. În curtea casei este o tavernă cu un grătar și cuptor pentru utilizare. Prosoapele de plajă sunt incluse în preț. Posibilitatea de transfer de la aeroport sau autogară, prin acord. Posibilitatea de a organiza excursii și diverse acțiuni în cooperare cu organizatori și companii încercate și testate, prin acord Acțiuni adaptate intereselor personale ale oaspeților, prin acord.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Hobbit
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, August 2022
Vacanta august 2022.

Apartament foarte bine dotat. Are tot ce trebuie și chiar mai mult, suntem foarte mulțumiți. Gazda foarte calda si primitoare. Toate laudele gazdei și recomandările.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Praha , Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2022
Minunat!

Apartament grozav, spațios, bine echipat și perfect curat. Senka a fost o gazdă extrem de generoasă, ne-am simțit mai mult decât primiți, chiar ne-a făcut o cină gustoasă de casă. Apartamentul este grozav pentru copiii mici cu tot ce ai nevoie pentru bebeluș/copil mic (cadă, pat, olita, scaun înalt). Plaja este aproape si foarte frumoasa. Există un mic magazin chiar după colț, care este foarte practic. Ferestrele spre bucătărie pot aluneca complet în lateral și asta leagă frumos bucătăria de grădină, unde ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului. Cu siguranță vom reveni, șederea noastră a fost perfectă. Senka multumesc mult!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Prijedor, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, Aprilie 2022
Laudă!

Apartament frumos, complet utilat! Gazda este extrem de amabila, grijulie si fermecatoare! Toate laudele și recomandările sincere!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Hobbitul 1

Draga Sara, iti multumesc pentru comentariul minunat. Ați fost minunați, pozitivi, ordonați și întotdeauna bineveniți oaspeți. Vă salutăm, Irinej, Nevena și Milos. Umbra: o)

Afișați toate recenziile
Senka Bojić Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Senka și m-am născut în Zadar, un oraș magic. Locuiesc alternativ în Zadar și Praga. Îmi place să întâlnesc oameni din întreaga lume cu mâncăruri de casă și un pahar de vin. Cărțile sunt marea mea dragoste și mă ajută să mențin optimismul vieții. Vreau ca oaspeții mei să fie fericiți să revină și să găsească prietenii însorite în casa noastră. Vorbesc croată, cehă, engleză.

Apartamente Hobbit listare a fost vizualizat de 24588 ori de la 09.11.2020.